Квиз “Једно питање” вечерас на УНА телевизији

УНА ТВ
Квиз “Једно питање” вечерас на УНА телевизији

БАЊАЛУКА - Десет хиљада евра слиједи такмичарима који дају тачан одговор на само једно питање. Када знаш шта сигурно није рјешење, корак си ближе циљу. Кога хвата паника, а ко би да се коцка - сазнаћете вечерас у новој епизоди омиљеног квиза “Једно питање”, у 21 сат на УНА телевизији.

Шармантне, мајка и кћерка, вјерују да им се смијеши награда ако их не дочека питање из спорта. Млада историчарка умјетности Сташа од освојеног новца би, као и сваки студент, платила рачуне али и отишла на путовање с мамом Данијелом која ће вечерас, заједно са њом, сједјети преко пута Марије Килибарде.

Два пријатеља из Нових Бановаца немају дилему да им је болна тачка књижевност. Ако их вечерас поред знања послужи и мало среће од освојене награде Александар би своју многочлану породицу почастио лијепим путовањем, док би Петар купио аутомобил.

Поред знања које је потребно да се освоји новчана награда од чак 10.000 евра, у овој емисији, неопходни су и интуиција, мало среће, али и неизоставна помоћ водитељке - а правила су једноставна: Такмичарски пар од водитељке добија једно питање и 20 одговора, гдје ће системом елиминације покушати да дођу до јединог исправног одговора. Ако такмичарски парови успију да савладају све кораке који су пред њима, чека их вриједна награда у износу од 10.000 евра. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана