Kviz “Jedno pitanje” večeras na UNA televiziji

UNA TV
Kviz “Jedno pitanje” večeras na UNA televiziji

BANjALUKA - Deset hiljada evra slijedi takmičarima koji daju tačan odgovor na samo jedno pitanje. Kada znaš šta sigurno nije rješenje, korak si bliže cilju. Koga hvata panika, a ko bi da se kocka - saznaćete večeras u novoj epizodi omiljenog kviza “Jedno pitanje”, u 21 sat na UNA televiziji.

Šarmantne, majka i kćerka, vjeruju da im se smiješi nagrada ako ih ne dočeka pitanje iz sporta. Mlada istoričarka umjetnosti Staša od osvojenog novca bi, kao i svaki student, platila račune ali i otišla na putovanje s mamom Danijelom koja će večeras, zajedno sa njom, sjedjeti preko puta Marije Kilibarde.

Dva prijatelja iz Novih Banovaca nemaju dilemu da im je bolna tačka književnost. Ako ih večeras pored znanja posluži i malo sreće od osvojene nagrade Aleksandar bi svoju mnogočlanu porodicu počastio lijepim putovanjem, dok bi Petar kupio automobil.

Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, u ovoj emisiji, neophodni su i intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke - a pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gdje će sistemom eliminacije pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspiju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vrijedna nagrada u iznosu od 10.000 evra. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana