“Једно питање” вечерас на телевизији УНА

УНА ТВ
“Једно питање” вечерас на телевизији УНА

БАЊАЛУКА - У најновијем издању квиза “Једно питање”, који је на програму вечерас од 21 час, упознаћете још два сјајна такмичарска пара који ће се борити да освоје чак 10.000 евра уколико тачно одговоре на само једно питање.

Одговорност се дијели, као и зарада, кажу симпатичне другарице Горица и Ђурђина. Обје се баве глумом и музиком, те би освојени новац потрошиле на своје музичке пројекте. Спорт је област у којој се обје најслабије сналазе и надају се да их вечерас питање управо из ове сфере неће омести у остварењу снова.

Други пар који ће се наћи преко пута Марије Килибарде су пријатељи Мартин и Богдан. Млади софтверски инжењер и кувар награду би употријебили за одлазак на путовање - а да ли ће им то поћи за руком, видјећете вечерас од 21 час на УНА телевизији.

 “Једно питање” је емисија лиценцирана од стране “НБЦ Универзал формата”, који су дио “Универзал интернационал студија”, дивизије “Универзал студио” групе. Оригинална верзија квиза емитована је на Каналу 4 у Великој Британији. Поред знања које је потребно да се освоји новчана награда од чак 10.000 евра, неопходни су интуиција, мало среће, али и неизоставна помоћ водитељке - а правила су једноставна: Такмичарски пар од водитељке добија једно питање и 20 одговора, гдје ће системом елиминације покушати да дођу до јединог исправног одговора. Ако такмичарски парови успију да савладају све кораке који су пред њима, чека их вриједна награда у износу од 10.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана