“Jedno pitanje” večeras na televiziji UNA

UNA TV
“Jedno pitanje” večeras na televiziji UNA

BANjALUKA - U najnovijem izdanju kviza “Jedno pitanje”, koji je na programu večeras od 21 čas, upoznaćete još dva sjajna takmičarska para koji će se boriti da osvoje čak 10.000 evra ukoliko tačno odgovore na samo jedno pitanje.

Odgovornost se dijeli, kao i zarada, kažu simpatične drugarice Gorica i Đurđina. Obje se bave glumom i muzikom, te bi osvojeni novac potrošile na svoje muzičke projekte. Sport je oblast u kojoj se obje najslabije snalaze i nadaju se da ih večeras pitanje upravo iz ove sfere neće omesti u ostvarenju snova.

Drugi par koji će se naći preko puta Marije Kilibarde su prijatelji Martin i Bogdan. Mladi softverski inženjer i kuvar nagradu bi upotrijebili za odlazak na putovanje - a da li će im to poći za rukom, vidjećete večeras od 21 čas na UNA televiziji.

 “Jedno pitanje” je emisija licencirana od strane “NBC Univerzal formata”, koji su dio “Univerzal internacional studija”, divizije “Univerzal studio” grupe. Originalna verzija kviza emitovana je na Kanalu 4 u Velikoj Britaniji. Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, neophodni su intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke - a pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gdje će sistemom eliminacije pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspiju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vrijedna nagrada u iznosu od 10.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana