Испричајте своју “Причу из комшилука”

m:tel
Испричајте своју “Причу из комшилука”

Трећу годину заредом портал mondo.ba, уз подршку m:tel-а, организује конкурс “Приче из комшилука”

Компанија m:tel позива све који се баве писањем да се пријаве на конкурс који је портал mondo.ba расписао током протекле седмице и који остаје отворен до 23. маја. 

У овом конкурсу за кратке приче могу да учествују аутори из БиХ, Србије, Црне Горе и Хрватске. Теме прича остављене су на избор аутора, а услови су да је рад необјављиван и ауторски, не дужи од 800 ријечи.

Како су у претходне двије године аутори из региона показали велико интересовање за овај конкурс, стручни жири ове године очекује још већи број радова, али и већу конкуренцију, што ће засигурно изњедрити квалитетне приче које ће бити објављене у књизи „Приче из комшилука 3”.

„Ово је један од пројеката којима се радујемо и са задовољством учествујемо у њему. И ове године, м:тел ће додијелити награду за друго освојено мјесто на овом конкурсу, а то ће бити таблет, како би аутор другопласиране приче имао могућност да увијек и на сваком мјесту на овом уређају забиљежи лијепе мисли”, рекла је Сандра Станић, из компаније м:тел, члан жирија конкурса „Приче из комшилука”.

Најбоље приче ће као и претходних година бити објављене у књизи која ће бити издата у сарадњи са издавачком кућом „Имприматур” из Бањалуке. Писцу најбоље приче биће омогућено издавање, штампање и промоција ауторске књиге.

Пошаљите своју причу на е-mail адресу [email protected], а детаљне услове конкурса прочитајте на порталу mondo.ba.

 

m:tel– имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана