Бањалука и “Бања Врућица” једна другу промовишу

PR
Бањалука и “Бања Врућица” једна другу промовишу

БАЊАЛУКА - Захваљујући петогодишњем споразуму о међусобној сарадњи између Туристичке организације Бањалуке и Здравствено-туристичког центра “Бања Врућица”, који је данас потписан, корисници услуга у бањи биће упознати с туристичком понудом Бањалуке, док ће туристима који посјете овај град бити представљене и препоручене услуге “Бање Врућице”.

Драган Богданић, директор Здравствено-туристичког центра “Бања Врућица”, казао је да ова установа већ увелико промовише Бањалуку међу својим корисницима.

“Сада ће то дакако бити пуно лакше, јер у Бањалуци имамо партнере који ће нам показати шта све гост треба да види у граду, а са друге стране ћемо имати боље представљање у Бањалуци”, рекао је Богданић.

Истакао је да циљ да “Бања Врућица”, која постоји већ 100 година, постане база за едукацију радника потребних у туризму и угоститељству.

Ирена Радојевић, директорица Туристичке организације Бањалука, рекла је да ће кроз постигнути споразум развијати и унапређивати све аспекте туризма у Бањалуци и Здравствено-туристичком центру “Бања Врућица”.

Миња Шурлан, помоћница директора за међународну сарадњу ТО БЛ, казала је да је можда најважнији аспект овог споразума и размјена знања и практичних искустава, односно сарадње између високошколских установа у Бањалуци с “Бањом Врућицом” те оспособљавање кадра за рад у овој установи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана