АТВ-ов ЦЕНТАР ДАНА слави први рођендан

PR
АТВ-ов ЦЕНТАР ДАНА слави први рођендан

Прије годину дана, тачно у 17 часова, почела је узбудљива прича АТВ-овог миљеника, емисије 'Центар дана', који је за ово вријеме постао један од најгледанији поподневних магазина у региону. 'Живи' програм који је занимљив свим генерацијама, инспирисан управо оним стварима које чине савршено поподне и предах након напорног дана – актуелне теме, забава и нове, необичне, приче из цијелог свијета.

Уредница и водитељка Драгана Божић и креативна екипа 'Центра дана' у ових годину дана ваше поподне је претварала у уживање испуњено причама о важним дневним догађајима из земље и региона и увијек актуелним друштвеним темама са релевантним саговорницима. Пред камеру АТВ-овог поподневног магазина стали су у ових годину дана дружења јединствени људи, хероји, млади и стари, и испричали своје инспиративне приче. Било је ту прегршт прича о обичајима и култури, спорту, моди, здрављу. Кроз студио 'Центра дана' прошле су и многе звијезде регионалне естраде, глумачке сцене и спорта, а ведра, млада, екипа испратила је све актуелне догађаје у граду Бањалуци, у цијелој Српској, као и оне у региону.

У 'Центру дана' било је смијеха, забаве, музике, доброг расположења, а магазин омиљен свим генерацијама познат је по томе волимо да вас веома често обрадује и поклонима. Управо тако ће заједно са вама прославити први рођендан – у сјајној атмосфери, забави и даривању вриједних поклона.

Све што је потребно је да будете уз АТВ и 'Центар дана' од 17 часова. И данас и сваког радног дана, јер вас у наредних годину дана очекује још боља атмосфера, још занимљивије приче и још боља поподнева!

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана