Ако имате Addiko Mastercard кредитну картицу, до 31. јула имате и прилику за вриједне награде

PR
Ако имате Addiko Mastercard кредитну картицу, до 31. јула имате и прилику за вриједне награде

Аддико банка Banja Luka од 1. фебруара покренула је атрактивну наградну игру за све кориснике Addiko Mastercard кредитне картице. Сви корисници картице који до 31. јула 2023. године стекну право учешћа у наградној игри, мјесечно имају могућност да освоје 3 атрактивне награде: Iphone 14, JBL GOZ звучник и Phillips бежичне слушалице.

Свакодневно се трудимо да клијентима приуштимо најбоље корисничко искуство, стога смо овога пута организовали једноставну и атрактивну наградну игру за кориснике Addiko Mastercard кредитних картица. Клијенти који са овом картицом направе минимално једну трансакцију износа од 100 КМ или више, аутоматски постају и учесници Addiko Mastercard наградне игре. Извлачење срећних добитника 3 атрактивне награде вршиће се по завршетку сваког мјесеца трајања наградне игре", изјавила је Дијана Латиновић, менаџер корпоративних комуникација у Аддико Банк а.д. Banja Luka.

Из Addiko bankе додају да за Addiko Mastercard кредитну картицу могу да аплицирају и клијенти других банака.

„Ова картица клијентима пружа могућност плаћања на свим ПОС уређајима у земљи и иностранству, те клијенти са њом могу да подјеле износ плаћања до чак 24 рате, а подјела износа куповине до три рате је без икакве накнаде или камате. Клијенти приликом плаћања картицом не морају продавца да обавјештавају о планираној подјели на рате и сами одлучују о броју рата на које желе да подијеле износ куповине.", нагласила је Латиновић која је учесницима пожељела срећу у Addiko Mastercard наградној игри.

Детаљна правила наградне игре, као и више информација, сазнајте кликом на линк, а за додатна питања доступан је Addiko контакт центар на 051 951 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана