Аддико готовински кредити без трошкова обраде и у јануару 2021.

PR
Аддико готовински кредити без трошкова обраде и у јануару 2021.

Аддико банке у БиХ омогућиле су свим клијентима уговарање готовинског кредита без трошкова обраде и у јануару ове године.

Акција, која је у неколико наврата организована током протекле године, а на задовољство клијената ради уштеда које остваре приликом реализације кредита, настављена је и у овој години, омогућавањем уговарања Аддико Блиц готовинског кредита без накнаде за обраду кредита.

 „Посебна погодност ове акције односи се на уштеду, односно додатна средства у износу до 750 КМ, будући да ће сви они, који за Аддико Блиц готовински кредит аплицирају до 31.01, бити потпуно ослобођени трошка накнаде за обраду кредита.", изјавио је Срђан Кондић, предсједник Управе Аддико Банк а.д. Бања Лука.

 „Продужили смо ову акцију до краја јануара, како бисмо и у овом празничном мјесецу клијентима омогућили додатне погодности приликом уговарања кредита у Аддико банци.", истакла је Белма Секавић Бандић, чланица Управе Аддико Банк д.д. Сарајево и нагласила да у наредном периоду клијенте Аддико банке очекују бројне погодности. 

Више информација о Аддико производима и услугама потражите на www.addiko.ba.    

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана