У припреми филм о коријенима Сопранових

Агенција
У припреми филм о коријенима Сопранових

Лос Анђелес - У припреми је филм чија радња претходи почетку култне серије "Сопранови", речено је из извора блиских продукцији филма, чиме су потврђене информације портала "Деадлине".

Студио "Њу лајн синема" купио је права на сценарио насловљен "Тхе Манџ Саинтс оф Нењарк" који су написали Дејвид Чејс, творац "Сопранових" и Лоренс Конер, филмски и телевизијски сценариста. Прича је смјештена у шездесете године у Њу Џерсију, с позадином расних немира у највећем граду у тој савезној држави - Њујорку. Радиће се о напетостима између афроамеричке и италијанско-америчке заједнице, још израженијим у свијету организованог криминала. Детаље пројекта још држе као тајну, али неколико ликова из серије "Сопранови" требало би да се појаве у филму.

Нажалост сигурно је да Џејмс Гандолфини, незаборавни Тони Сопрано из серије, неће бити у том филму. Глумац је умро у јуну 2013. од срчаног удара, у 51. години. Косценариста Дејвид Чејс биће и продуцент филма и биће консултован у поступку избора редитеља, чије име још није познато.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана