U pripremi film o korijenima Sopranovih

Agencija
U pripremi film o korijenima Sopranovih

Los Anđeles - U pripremi je film čija radnja prethodi početku kultne serije "Sopranovi", rečeno je iz izvora bliskih produkciji filma, čime su potvrđene informacije portala "Deadline".

Studio "Nju lajn sinema" kupio je prava na scenario naslovljen "The Mandž Saints of Nenjark" koji su napisali Dejvid Čejs, tvorac "Sopranovih" i Lorens Koner, filmski i televizijski scenarista. Priča je smještena u šezdesete godine u Nju Džersiju, s pozadinom rasnih nemira u najvećem gradu u toj saveznoj državi - Njujorku. Radiće se o napetostima između afroameričke i italijansko-američke zajednice, još izraženijim u svijetu organizovanog kriminala. Detalje projekta još drže kao tajnu, ali nekoliko likova iz serije "Sopranovi" trebalo bi da se pojave u filmu.

Nažalost sigurno je da Džejms Gandolfini, nezaboravni Toni Soprano iz serije, neće biti u tom filmu. Glumac je umro u junu 2013. od srčanog udara, u 51. godini. Koscenarista Dejvid Čejs biće i producent filma i biće konsultovan u postupku izbora reditelja, čije ime još nije poznato.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana