Представљен програм “Play Media Day 04”

Дејана Братић
Представљен програм “Play Media Day 04”

Регионални комуникацијски догађај “Play Media Day 04” биће одржан по четврти пут у Бањалуци 7. јуна 2019. године у “Синестару”, у “Делта планету”.

Ове године дио програма биће 40 страних, регионалних и домаћих стручњака из креативне индустрије, а очекује се и присуство око 1.000 учесника из Босне и Херцеговине, региона и свијета.

Директорица програма Дијана Тепшић рекла је да је поносна што је “Play Media Day 04” и прошле године надмашио очекивања учесника и предавача, те оправдао повјерење бројне публике.

- Из године у годину трудимо се да понудимо квалитетан програм. Најпоноснији смо на чињеницу да смо Бањалуку позиционирали на мапу креативне индустрије региона. Оно што је додатна вриједност догађаја, поред размјене искустава, је повезивање стручњака, учесника и студената - истакла је Тепшићева.

Додала је да ће ове године догађај посебно увеличати предавачи из Ирске, Холандије, Пољске, Италије, Србије, Хрватске, Словеније и БиХ.

- Само нека од имена предавача овогодишњег програма су Џек Муреј, медијски предузетник, Елизабета Лазаро, професорица креативне економије, Ника Дворовић, дизајнерка и експерт за гејминг индустрију - рекла је Тепшићева.

Неке од тема које ће, између осталог, бити обрађиване у оквиру програма су трендови у агенцијском и бизнис свијету, инфлуенсери као нови медији, брендинг и графички дизајн.

У програмском дијелу овог догађаја биће представљена и прва виртуелна пословница Адико банке у региону.

Предсједник управе Адико банк Бањалука Марио Иванковић изразио је велико задовољство што ће управо Адико банк бити партнер овогодишњег “Play Media Day 04”.

- Драго ми је што ћемо бити дио препознатљивог комуникацијског догађаја, гдје ћемо представити нови начин пословања. Веома често идемо испред оквира у којем послујемо, настојећи да га промијенимо и побољшамо - нагласио је Иванковић.

Извршни директор Бојан Драгишић рекао је да ће овај догађај добити много веће продукцијске могућности одржавањем у “Синестару”.

- “Play Media Day 04” пружиће мноштво додатних забавних садржаја за посјетиоце, а “Синестар” ће овим догађајем добити ново рухо - изјавио је Драгишић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана