Predstavljen program “Play Media Day 04”

Dejana Bratić
Predstavljen program “Play Media Day 04”

Regionalni komunikacijski događaj “Play Media Day 04” biće održan po četvrti put u Banjaluci 7. juna 2019. godine u “Sinestaru”, u “Delta planetu”.

Ove godine dio programa biće 40 stranih, regionalnih i domaćih stručnjaka iz kreativne industrije, a očekuje se i prisustvo oko 1.000 učesnika iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta.

Direktorica programa Dijana Tepšić rekla je da je ponosna što je “Play Media Day 04” i prošle godine nadmašio očekivanja učesnika i predavača, te opravdao povjerenje brojne publike.

- Iz godine u godinu trudimo se da ponudimo kvalitetan program. Najponosniji smo na činjenicu da smo Banjaluku pozicionirali na mapu kreativne industrije regiona. Ono što je dodatna vrijednost događaja, pored razmjene iskustava, je povezivanje stručnjaka, učesnika i studenata - istakla je Tepšićeva.

Dodala je da će ove godine događaj posebno uveličati predavači iz Irske, Holandije, Poljske, Italije, Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH.

- Samo neka od imena predavača ovogodišnjeg programa su Džek Murej, medijski preduzetnik, Elizabeta Lazaro, profesorica kreativne ekonomije, Nika Dvorović, dizajnerka i ekspert za gejming industriju - rekla je Tepšićeva.

Neke od tema koje će, između ostalog, biti obrađivane u okviru programa su trendovi u agencijskom i biznis svijetu, influenseri kao novi mediji, brending i grafički dizajn.

U programskom dijelu ovog događaja biće predstavljena i prva virtuelna poslovnica Adiko banke u regionu.

Predsjednik uprave Adiko bank Banjaluka Mario Ivanković izrazio je veliko zadovoljstvo što će upravo Adiko bank biti partner ovogodišnjeg “Play Media Day 04”.

- Drago mi je što ćemo biti dio prepoznatljivog komunikacijskog događaja, gdje ćemo predstaviti novi način poslovanja. Veoma često idemo ispred okvira u kojem poslujemo, nastojeći da ga promijenimo i poboljšamo - naglasio je Ivanković.

Izvršni direktor Bojan Dragišić rekao je da će ovaj događaj dobiti mnogo veće produkcijske mogućnosti održavanjem u “Sinestaru”.

- “Play Media Day 04” pružiće mnoštvo dodatnih zabavnih sadržaja za posjetioce, a “Sinestar” će ovim događajem dobiti novo ruho - izjavio je Dragišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana