Жене у овом знаку су презахтевне

Б92
Жене у овом знаку су презахтевне

Откривамо вам пет знакова зодијака према којима мушкарци не знају како да се поставе и испуне њихова очекивања.

Рибе

Оне су најтеже, најзахтјевније и апсолутни рекордер у дисциплини "тешко освојиве".

Жене Рибе су веома хладне, промишљене, заљубљене у себе и изгледају као да нису са овог света. Дакле, мушкарац их мора некако посебно освајати, али како тачно - нико не зна. Изненађени?

Уколико је заинтересује, жена Риба ће изаћи са мушкарцем на састанак, али сасвим је могуће да ће "замахнути својим репом и нестати у океану". Риба воли да се игра са својим освајачима, као мачка са мишем и то је њена омиљена занимација.

Вага

Апсолутно је немогуће освојити Вагу без скупа основних особина - доброг образовања, одличног васпитања, развијеног осјећаја за лијепе ствари, харизме. Такође, мушкарац који жели да шармира Вагу не смије бити исти као сви њени досадашњи удварачи. Мора да се издваја по нечему.

Сада мушкарац који има намјеру да освоји ову љепотицу мора стајати испод њеног балкона и чекати да она одлучи, да ли јој је уопште потребан или није. Овај мушкарац би прво требало да обрати пажњу на пепео његовог претходника, који је тачно на овом мјесту умро од старости.

Близанци

Нервозни Близанци скоро су стигли до бронзане медаље. Близанац жена је спремна за дубље односе само ако је искрено заинтересована. Мушкарац би могао да је освоји причом и занимљивим темама. Потребан јој је елоквентан мушкарац који ће у причу укључити сарказам, цинизам и црни хумор. А онда ће она наравно одлучити да ли је довољно добар за њу.

Водолија

Ове даме заиста воле да излазе са удварачима на састанке, иду у позориште, шетају, смију се шалама. Све ово је потпуно искрено и нема ни најмање лажи. Међутим, и након свега она неће жељети да спава са мушкарцем, све док не задобије њено повјерење.

Јарац

Чак и ако јој донесете на тацни главу змаја – ова принцеза неће лако дати своју руку. Ова жена жели озбиљну везу - "живјели су срећно до краја живота и умрли у једном дану."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана