За Близанце је вођење љубави игра, за Бика тежак посао

Агенција
За Близанце је вођење љубави игра, за Бика тежак посао

Астрологија открива многе аспекте наших живота, а у овом тексту доносимо вам како који знак доживљава секс.

Ован

Ован воли сваки сексуални сусрет да посматра као освајање, чак иако је по ко зна који пут са истим партнером. Завођење и сам сексуални чин представљају му изазов. Овнови обично говоре у журби, као да учествују у трци. Такав темперамент даје мало простора за дуже предигре. С друге стране Ован не одустаје док обоје не доживите оргазам, но чим се то догоди он ће прећи на друге ствари. Наравно, Ован воли да преузме иницијативу, та активност га највише привлачи, а не осјећај интимности или дијељење незаборавног искуства које продубљује однос. Ован има мало стрпљења за удварање и мажење. Ипак, то може бити врло забавно и за партнера. Секс као аеробик интензивна је физичка активност. Овнови су склони томе да чешће мијењају партнере, док не дође онај прави, воле освјежења. Једино би импресиван изазов могао промјенити начин сексуалног функционисања. Партнер треба да захтијева много више и то Овну треба дати до знања. У таквом односу ован може остати у кревету колико год је то потребно. Такав приступ може у потпуности промјенити став Овнова о сексу, барем док тај однос траје.

Бик

За Бика, секс је тежак посао. Бик често зна бити лењ у кревету, желећи да партнер обави већину посла. Међутим, кад се покрене, Бик је упоран и не посустаје док не дође до жељеног врхунца на обострано задовољство. Бику је потребно више времена да се укључи, али узбуђење онда траје дуго, с пуно зноја и обостраног ужитка. Бика је тешко завести, преферира сталног партнера, а воли и уобичајене сексуалне навике. Бик секс схвата врло озбиљно, тако да ће имати само неколико партнера и задржаће их дуже вријеме. Разлог је што Бик мора добро упознати свог партнера, а ту мора бити и дубоко укоријењена привлачност и заљубљеност. Иначе Бик мисли да то није вредно труда. Ипак, завођење је потребно, иначе се ништа неће догодити, јер Бик неће преузети иницијативу. Бик је вјеран, јер тешко долази у искушење, међутим и он има пориве као и остатак човјечанства. Иако апетит може бити велики, период између "оброка" је дуг. Дакле, не очекујте сексуални живот високе фреквенције, али интензивни односи са дугим паузама између вриједни су чекања.

Близанац

Близанци секс схватају као игру, мора им бити забаван и мора их насмијати. Ништа не узимају за озбиљно. То значи да Близанцима не треба ни љубав ни оданост како би уживали. Јаки осјећаји и посвећеност их заправо одбијају. Дакле, Близанци нису вјерни и не чекају праву љубав да би имали незаборавна сексуална искуства. Они су одушевљени сензуалношћу и узбудљивом игром завођења. Велики су фанови предигре и желе продужити ужитак. То може потрајати јако дуго и довести до секса на брзину. Понекад су толико разиграни да се предигра ни не заврши сексом. Други могу бити фрустрирани немарним односом Близанаца према сексу. Они су такође вјешти заводници, а ријетки могу рећи да након тога нису уживали. Близанцима треба партнер који је једнако разигран или барем зна прекинути ту неозбиљност, па ће се Близанци забављати и на друге начине.

Рак

Ракови сматрају да је секс најбољи начин како би си двије особе показале своју оданост и љубав. Дакле, Рак се увијек понаша сензуално и ватрено. Изразито су вјерни, јер им секс представља израз љубави и повјерења, а не само обични ужитак. Током секса циљ им је задовољити партнера, а при томе често занемаре сопствено задовољство. Стога, Рак жели да буде командант, јер осјећа да је то најбоље за обоје. Притом може бити и дискретан, чак одавати и утисак лажне послушности. Није лако задовољити Рака, јер кад се они отворе, појави се такав апетит који може и застрашити партнера. Кад се појави, пожуда рака је велика и дубока. Секс с Раком је ужитак који се дуго памти.

Лав

Кад је секс у питању, Лаву је лично задовољство на првом мјесту. Лав захтјева пажњу и завршетак. Лава није превише тешко задовољити. Пажња је сама храна за сујету Лава. Сујета може учинити да Лав буде добар и брижан љубавник. Задовољавање Лава може и партнеру бити узбудљиво. Лав тежи да буде све привлачнији, али исто тако зна да покаже и своју захвалност на веома шармантан начин. Током секса Лав захтјева визуелне и звучне знаке задовољства. Лавови имају велик сексуални апетит и може вас изненађујуће брзо завести. Експериментисање у кревету није важан дио сексуалности Лавова, иако се не устручавају кад имају прилику.

Дјевица

За Дјевице ништа није једноставно. Дјевица тежи за савршенством, те је спремна да уложи пуно напора, времена или новца како би то постигла. Емоције су им на другом мјесту. Дјевица ће вам врло прецизно дати до знања шта жели у кревету од вас, а истовремено истражује партнерове реакције како би схватила што он воли. Дјевице не импровизују. Дакле, секс с Дјевицом је вежба стрпљивости и адаптивност. Будући да је потребно дуже вријеме како бисте задовољили Дјевицу, а и да би ви били задовољени, она воли да буде с партнером довољно дуго како бисте у томе успјели. Дјевица обично преферира да понавља оно у чему сматра да је добра.

Вага

За Ваге секс је дијељење. Двије особе посвећене су задовољењу обостраних потреба. Ваге настоје да између супротности пронађу равнотежу, па тако и секс постаје физичко задовољство. Сексуални чин је нешто свето за Ваге, а постоји велика посвећеност детаљима. Није нужно да Вага добро познаје свог партнера. Но, кад они воде љубав, вријеме стане, није битна ни прошлост ни будућност. Ако не успију, Вага је спремна покушати с неким другим. Ваге су доживотно вјерне у вези.

Шкорпија

Шкорпије су фасциниране свим еротским активностима. Привлачност, пожуда, страст прави су ужитак у сексу за Шкорпију. Осим физичког чина, емоције су јако битне за овај знак, што оне биле јаче то боље. Кључна ријеч за њих је страст. Шкорпије желе да експериментишу како би зачиниле сам секс. Чак ако Шкорпија не показује видно своје емоције, оне су присутне одмах испод површине, зато добро погледајте у његове очи и све ће вам бити јасније.

Стријелац

Стријелац је недостижан по природи, наизглед дистанциран од чежње и жудње. Тешко га је завести, а и он ријетко заводи, али се још увијек сматра атрактивним. Секс може бити на брзину, без икаквог значења, али понекад може бити тако интензиван да избије "пожар". У страственој вези Стрелцу је потребно пуно слободе и самоће. Ако се Стријелац почне осјећати заробљено то ће охладити његову пожуду, а чак и љубав према партнеру. Стријелац сматра да није вредно жртвовати своје жеље и снове због везе. Током секса може вам се учинити да је Стрелац мислима негде другдје иако је телом уз вас. Како бисте успјели завести Стрелца морате експериментисати како бисте привукли његову пажњу или га морате упорно слиједити што му неће сметати у његовој вјечној потрази.

Јарац

Јарац воли да планира љубавне сусрете, а затим наставити по плану. Завођење сматра сарадњом, предигру као загријавање, а секс доживљава као рад. Јарац се истиче по својој преданости, али не воли да експериментише. Воли уобичајене ствари, али ипак воли мале варијације, барем промену мјеста за секс. Током секса преузима иницијативу и дјелује нестрпљиво, али и даље ипак предузима мјере како би секс потрајао дуже. Након секса, жели да устане и ради нешто друго, али има дисциплину и остаће да се мази у кревету ако партнер то жели.

Водолија

Водолије не воле рутину, нити једноставност. Осјетљиви су на партнерове потребе и реакције. Чини се како од партнера желе много више од личног задовољства. За њих је секс истраживање, током којег желе да упознају партнера кроз љубав. Прије секса Водолија је радознао, а након секса замишљен, а понекад и мрачан. Водолија је заинтересована за експериментисање с новим позама и ритуалима како би додатно обогатила своје сексуално искуство.

Рибе

Рибе су врло осјетљиве на потребе партнера, до те мјере да заборављају на себе. Воле дугу предигру, а након секса су обазриве и нежне. Секс с рибама дирљиво је искуство, тако пријатно и неодољиво да заборавите све бриге. Рибе вас неће заводити нити преузети иницијативу, али немају проблема с промјенама и експериментисањем. Једино немојте заборавити на потребе риба које су вам се у потпуности посвјетиле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана