Веза са Стријелчевима је занимљива, али кратка, док су Шкорпије особе за цио живот!

Б92
Веза са Стријелчевима је занимљива, али кратка, док су Шкорпије особе за цио живот!

Сви врло добро знамо да хороскоп одређује нашу личност, али сада вам откривамо и како вас води кроз везу.

Ован

Ватрени Овнови се углавном брзо заљубљују и та љубав је углавном веома јака. Ако им у вези понестане страсти, покушаће на све начине да је поново поврате, ако не успију да оживе некадашња осјећања, тешка срце ће закључити да је најбоље да пронађу нову љубав.

Бик

Бикови су по природи веома вјерни. Када се једном искрено заљубе углавном са том особом остају до краја живота. Али... У случају да страст нестане, Биковима неће бити тешко да узбуђење потраже на другом мјесту. Њихова вјерност се огледа у томе што ће све урадити да задрже редовног партнера и да се превара никада не открије.

Близанци

И поред свих предрасуда Близанци заправо јесу вјерни својим партнерима и никада не напуштају особу коју воле. Оно што они воле да раде јесте да тестирају вољену особу, односно да виде колико је љубоморна. Немирни Близанци су чак и спремни да муче особу коју воле флертујући са неким другим само да би видјели како ће партнер да реагује. Да бисте заувијек остали у вези с Близанцем и задржали његову пажњу само на себи, морате и ви њега учинити љубоморним.

Рак

Ракови су веома емотивни и када се дају некоме то је заиста нешто посебно. Не воле да се свађају, нити да праве било какве друге проблеме. Оно што је заиста карактеристично јесте претерана љубомора, несигурност и честе промјене расположења. Кога Рак искрено изабере, само њега ће и да гледа, тако да ће бити максимално вјерни!

Лав

Ватрени Лавови су прилично опрезни прије заљубљивања. Они обожавају све могуће начине завођења и увијек ће им бити занимљивији период прије него што их неко освоји. Кад се заљубе, врло су страствени и предани... Сви рођени у знаку Лава имају снажно и ватрено срце, али да бисте их задржали дуже од годину дана морате да страст константно одржавате на нивоу.

Дјевица

Дјевицу карактерише тврдоглавост и докле год су у игри стабилна финансијска ситуација и сигурност, као и углед у друштву, веза ће дуго трајати. Све остало је њима на другом мјесту.

Вага

Неодољиве Ваге су врло вјерне. Најчешће имају дуге везе јер са својим партнером прије свега имају пријатељски однос. Једина мана им је што се лако охладе и загрију за особу, а несигурност и невјера може да уништи њихову везу. Веза са Вагом трајаће све док партнер пружи довољно пажње и љубави!

Шкорпија

Шкорпија је међу највјернијим хороскопским знаковима. Веома су привлачне и харизматичне, тако да њихов партнер константно мора да се бори са конкуренцијом. Осветољубиве су па ће се наравно осветити уколико буду остављене!

Стрелац

Овај неодлучан знак има проблема с преданошћу само једној особи. Кад су дуго на једном мјесту или у истој вези, постану немирни. Потребно им је довољно слободе како би остали вјерни!

Јарац

Јарац је врло традиционалан и очекује традиционално вјенчање праћено дуготрајном фазом удварања и не претерано пуно секса прије самог брака. Очекује потпуну вјерност, а кад то једном постигне или добије, остаје с партнером дуго времена. Секс и дјеца су начин на који ћете задржати Јарца.

Водолија

Водолија је веома нестална и жели сталне промене. Водолија такође није претјерано сексуална. Може се догодити да их једна особа импресионира, а онда одједном изгубе интерес. Како би остали вјерни и дуго се задржали у вези потребно је да се стално нешто дешава!

Рибе

Рибе су један од највернијих и најпреданијих хороскопских знакова. Воле везе које трају цио живот. Међутим, иако су склоне оваквим везама, превара им уопште није непозната. Такође ако праву љубав нађу још у средњој школи са њом ће остати до краја живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана