Шкоршије и Лавови су богови секса, а какви су остали у кревету

Агенције
Шкоршије и Лавови су богови секса, а какви су остали у кревету

Ипак, када се све сабере и одузме Шкорпија и Лав су најбољи љубавници Зодијака, а маштовити Близанци су прави мајстори завођења.

Ован


Ован је моћан и воли све да држи под контролом, а омиљена дисциплина му је љубљење. Изразито је нестрпљив и себичан у вођењу љубави. У освајању Овна нема мјеста за стидљивост, а највише га узбуђује оштар ум, спонтаност и комплименти.

Бик

Има један од најјачих либида у Зодијаку. Његову глад за интимношћу може да смањи само стално додиривање и лагано завођење, а води се крилатицом да је добар секс као добра храна.

Бика ће осим дуге предигре, освојити мали знаци пажње.

Близанци

Близанци су мајстори завођења и траже духовите и паметне партнере. Врло су маштовити и највише се боје досаде у кревету, а падају на ласкање.

Рак Рак је најосјећајнији знак, а код партнера га највише привлаче сличне особине. Он тражи брижног, преданог и њежног љубавника.

Лав

Лав је самоувјерен, страствен и моћан што га чини најбољим љубавником Зодијака. Воли да буде главни у кревету и нема те позе коју није испробао, а партнера стално обасипа поклонима. Осваја га стална пажња, а свиђа му се и додиривање по коси.

Дјевица

Дјевица се према партнеру понаша као да је једини на свијету. Иако дјелује хладно заправо је јако осјећајна, али то показује само одабранима. Кад се заљуби, то траје цио живот.

Вага

Вага воли да удовољава људима, а у љубави је пажљива и њежна. Воли експерименте у кревету. Обожава романтику и од партнера очекује да јој испуни све жеље.

Шкорпија

Шкорпион је уз Лава најбољи љубавник Зодијака, а секс често користи као манипулацију. Тешко га је освојити зато што је он тај који заводи, диктира игру и бира партнера.

Стрелац

Креативан и заигран у кревету, а највише воли да испробава нове ствари. Слично је и са партнером, мијења их већ на први знак досаде. Занимају га кратке авантуре, а осваја га смисао за хумор и заљубљеност у живот.

Јарац

Јарац је повучен и у секс се упушта само ако је заљубљен. Он воли рутину и није отворен за експерименте.

Водолија

Покреће га страст и више цијени секс него везу. Међутим, освојити га може само наизглед неосвојив партнер односно онај за кога треба да потрудити. Кад се заљуби, партнера воли и успркос свим несавршеностима.

Рибе

Опуштене Рибе желе сталног партнера, а и најситније проблеме у вези рјешавају сексом. Веза са Рибама је пуна задовољстава, а ако желите да их освојите треба да будете агресивни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана