Седмични хороскоп (од 18. до 24. априла 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 18. до 24. априла 2015.)

.

Ован

Повезаност с драгим људима, али и са широм околином биће велика, те за вас подстицајна. Ријетко ћете овај период бити сами. Вјероватно ћете вољену особу одводити у своје друштво или ћете заједно излазити. Они који још траже сродну душу лако ће се приближити свакој особи супротног пола. Бићете задовољни, испуњени, срећни и отворени. Дисаћете пуним плућима, како у послу, тако и приватно.

Бик

Ако је досад било празнина у љубави, ових дана дочекаћете боље прилике. Баш тако ће се полако и постепено ваш приватни живот побољшавати, а онда ће се и осмијех полако враћати на ваше лице. Пред вама су нешто захтјевнији пословни дани у којим ће се одговорности повећати, а с њима иду и контроле пословања. Зато будите спремни на све и сјетите се свега оног што сте досад постигли.

Близанци

Вјероватно ћете се осјећати незаинтересовано за нека значајнија љубавна предузимања. Резултат је то засићења свакодневницом и потребе за акцијом које нема. Они који су у дужим везама нека одржавају статус кво.
Требаће вам предах или чак годишњи одмор. Они који не могу ићи, вјероватно ће се морати ангажовати око неких заосталих послова за које су већ одавно мислили да су готови.

Рак

Лијеп развој љубавних догађаја оснажиће вас и подстакнути да на живот напокон гледате мало ведрије. Биће прилика за дружења, љубљења, забаве, срећне тренутке, па и заљубљивања. На послу ће владати стресови, новости везане уз напетости, промјене које нису биле сасвим очекиване. Биће и доброг и лошег. Држите се својих идеја, чак и онда кад тренутно нема реалних изгледа да се одмах остваре.

Лав

Побољшање у љубавним односима даће вам крила. Многи ће коначно одахнути и препознати стари сјај у очима вољене особе. Чиниће им се да је оно лоше отишло у неповрат и да је далеко иза њих. Биће у праву. Они који су још сами на путу ће срести љубав. И на послу ће вам бити све боље и боље. Једино је важно да пазите да не прегорите јер ваш ангажман у свему биће велик. Одмарајте.

Дјевица

Они у чврстим везама успијеваће дипломатијом да одржавају углавном стабилан однос. Сви остали биће у искушењима и изазовима да наглим потезима упрскају ствар. Будите суздржани и све ће бити лакше. Нешто слично догађаће се и на послу. Једну сарадњу могли бисте прекинути, али можда на властиту штету. Треба да останете сабрани. Опуштајте се и не заборавите на рекреацију.

Вага

Овог мјесеца биће мало мање љубавних атракција, али зато ћете уживати у сасвим обичним стварима. Они који су још сами могли би љубав наћи на мјестима на које одлазе сваки дан. Све је могуће. На послу ћете добити прилику да покажете колико сте креативни. Како вријеме буде пролазило, биће све јасније да то што радите има већи значај него што се чинило на почетку. То ће вас мотивисати да радите још ангажованије.

Шкорпија

Ваша потреба за сигурношћу биће јака готово цијели период и зато ће многи пристајати и на компромисе. Ипак, у дубини душе поспремићете неке своје жеље и нећете од њих одустати. Само их нећете показати. Имаћете повјерења у оно што долази. Биће све мање сањарења, а све више приземљеног посла, али ни тај вам неће бити неугодан. На радном мјесту ће владати ред, рад и дисциплина.

Стријелац

Нервираће вас што је све тако обично, недостајаће вам правог изазова, како приватно, тако и пословно. Зато би неки могли повући исхитрене потезе из чисте досаде и бахатости. Будите паметни и обуздајте се. Мудар човјек знаће препознати кад је вријеме за акцију, а кад није. Покушајте да направите малу инвентуру свог живота. Ваш приватни живот ових ће се дана вртјети око ваших пријатеља.

Јарац

Ваша принципијелност неће вас одвести далеко јер ће напетости бити ван ваше контроле. Пазите како се изражавате. Имаћете и снаге и могућности да се развијате, али уз мудар приступ. У љубави ћете показати завидну еротску машту. Бићете занимљив љубавник. Посебан опрез потребан је у саобраћају и на путовањима. Добро се припремите за исте.

Водолија

Tоком овог периода ипак ће доћи до побољшања личних односа. Неће то још бити бајка, али биће вам лакше. Отвориће се нове љубавне прилике у којим ће и даље требати доста такта и дипломатије, али ипак ће ићи боље него досад. Послове ћете разгранати што шире, а неки ће се повезати с људима из иностранства. Остварили сте циљеве изнад свих очекивања и сад осјећате потребу за одмором.

Рибе

Пред вама је период пун изазова, а нарочито у послу. Неки ће чак бити у искушењу да прекину једну сарадњу. Захтјеви и притисци ће бити повећани, а ваша енергија мала. Зато се што боље организујте. Кроз ове напетости могли бисте и напредовати, али стрес је неизбјежан. Редовно се опуштајте. Љубавни живот ће бити уравнотежен. Трудићете се испуњавати своја или туђа љубавна очекивања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана