Седмични хороскоп (од 1. до 7. новембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 1. до 7. новембра 2014)

.

Ован

Без обзира што ће каткада ваше љубавно расположење спласнути, у срцу ћете ипак наћи мрвицу задовољства. Можда неће бити толико атрактивних љубавних прилика, али оно што сте досад изградили гаранција је да ове дане пролазите мирно. Запослени у свим дјелатностима повезаним с акцијом моћи ће у бављењу својим послом доћи до изражаја више него иначе.

Бик

Мало ћете олабавити и на опуштенији начин како заводити, тако и уживати. Вољена особа радо ће с вама причати, а то ће вас још више зближити. Они који су још сами, лако ће налазити друштво. Све би могло почети необавезно, али биће и расправа. Мали пад имунитета. У ово доба најпрече је сачувати здравље. Јесен је ћудљива. Опрез! Близанци

Заједно с вољеном особом пролазићете занимљива искуства у којима ће обје стране откривати понешто ново. Схватићете не само да се волите, него и да дијелите много тога заједничког. Самци ће такође бити отворени за нова искуства. Дјеловаћете на разним фронтовима, али неће постојати ништа толико снажно да би вас потпуно заокупило.

Рак

Бићете сигурни у своја осјећања и без обзира на спољне околности, нећете дати да вас ништа скрене с вашег љубавног пута. Освајачи ће освајати с великим самопоуздањем, а они у везама потицаће партнера на позитиван став. Нађите у себи снаге да поставите боље критеријуме у послу и да обавите оно што морате обавити. Редовно се опуштајте и довољно спавајте.

Лав

Ваш љубавни живот постаће тиши, дискретнији. Они у везама налазиће се на сасвим обичним мјестима гдје се крећу свакодневно, док ће могућност излазака на атрактивне догађаје занемарити. Самци ће флертовати с особом с посла. Малим корацима може се прећи једнака удаљеност као великим. То што тренутно недостаје атракција није знак да посао не иде добро.

Дјевица

Биће вам једнако важно да организујете заједнички живот, али и то да се добро забавите. Неки ће тјешити вољену особу и увесељавати је елиминишући тако њене проблеме. Показаћете се као одличан и саосјећајан забављач. У сарадњи с младим особама или с новим сарадницима показаћете емоције више него што би требало. Пазите да не испаднете непрофесионални.

Вага

Ваш љубавни апетити биће велики, а објективне прилике мало мање. Ипак, наћи ћете равнотежу и задовољство. Понеку фрустрацију подијелићете с пријатељем или пријатељицом. Вољена особа ће се суздржати од критике. Биће углавном добро. Пред вама се сада отварају нове могућности и само од вас зависиће како ћете их искористити.

Шкорпија

Стрпљењем и толеранцијом могли бисте побољшати однос с вољеном особом. Никаква расправа, а поготово мотивисана  љубомором неће донијети резултате. Вријеме је играња игре затворених карата, па будите суздржани. Биће добро. Запослени у самосталним професијама вјероватно ће морати да раде прековремено. И остали ће доста радити, те неће имати времена ни за размишљање, ни за сагледавање своје позиције.

Стријелац

Страственост коју ћете показивати према другој страни понекад ће је уплашити. Чини се да сад тачно знате шта желите и очекујете исто од вољене особе. Ипак, требаће мало више такта и стрпљења да се искристалишу ставови. Будите толерантнији. Како седмица буде одмицала, све ћете више схватати да оне неопипљиве или скривене теме све више добијају на значају.

Јарац

Ваша енергичност и предузетност у љубавном животу понекад ће граничити с лудошћу. Нису искључене ни мале љубоморе, али с већим интензитетом. Али, како дође, тако ће и проћи. Потребно је мало више самоконтроле да би били срећнији. Чиниће вам се да ви све можете сами. Ипак, подршка других добро ће доћи. Имаћете је, а нећете ни рачунати с њом.

Водолија

Несклад у личним односима и још више у вашим љубавним очекивањима учиниће да се осјећате фрустрирано или усамљено. Било би добро да прихватите оно што јесте и без великих амбиција чекати повољније дане. Они ће доћи. Можда нећете још видјети предности нове фазе у коју улазите, али осјетићете их интуитивно.

Рибе

Ваши лични односи од ове седмице развијаће се лакше и складније. Бићете опуштенији и срећнији што је тако. Све оно што вас је мучило некако ће олабавити, па ће вам се чинити као да ничега није ни било. Многи парови побољшаће свој однос. Пустите друге да се изразе, а ако треба и да вас воде. У овом тренутку једноставно не можете учинити ништа на своју руку.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана