Сазнајте највеће тајне хороскопских знакова

Агенције
Сазнајте највеће тајне хороскопских знакова

Нисмо ни свjесни колико смо контрадикторни. Ево шта се заправо крије иза сваког хороскопског знака.

Ован

Премда овај знак дjелује као да је створен за бројне авантуре пуне адреналина, Овнови су заправо дубоко у себи веома плашљиви.

Бик

Мало ко је тако лош у флерту попут Бикова, али не дозволите да вас то завара - иза неспретног мувања крије се романтична и слатка душа.

Близанци

Помислићете да им је у глави само жица која држи уши ако видите колико споро читају. Заправо, Близанци су екстремно интелигентни и баш због тога воле да натенане анализирају штиво пред собом.

Рак

Они су фини, дивни и слатки, али ако мало боље упознате припаднике овог знака, схватићете да су Ракови врло склони осуђивању и предрасудама.

Лав

Њихова ароганција често је на граници са поремећајем, али дубоко у себи Лавови су несигурни и потребна им је ваша потврда да су сјајни.

Дjевица

Рођени у овом знаку даће све од себе да вам помогну и да обрате пажњу на сваки детаљ у вашем животу. Незгода је што то не умију да учине сами за себе.

Вага

Дјелују као да су им осјећања закржљала током еволуције, али сигурно није тако чим су Ваге врло инспиративни и талентовани умјетници.

Шкорпија

Уколико познајете неку Шкорпију, сигурно сте бар једном за ту особу рекли да је "слатка као ђаво". Нисте ни свјесни колико сте у праву, они заиста долазе из пакла.

Стрелац

Ријеч је о једном од највољенијих знакова зодијака, али Стрелчеви баш и не воле сами себе.

Јарац

Доминантни Јарчеви су вјечито на граници тога да су фантастичне вође и апсолутно неуротични и луди шефови.

Водолија

Школа им никада није ишла од руке, али то не значи да нису пуни знања и да нису мајстори иновација.

Рибе

Тако су романтичне, њежне и фине... Повучене... зар не? Осим ако их не "чачнете" да причају о својим страстима, тад се претварају у буру ријечи и осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана