Ово су најпервезније ствари у сексу о којима сваки знак сања

Агенције
Ово су најпервезније ствари у сексу о којима сваки знак сања

Док неки знаки не воле да експериментишу у кревету, поједини једва то чекају. И спремни су да иду до краја!

Ево шта можете да очекујете од свакога од знака када искључите свијетло:


Ован

Као ватрени знаци Овнови су склони авантурама и свим врстама узбуђења. Самим тим, на њховом секси менију се налази свашта. Мрзе монотонију и рутину, те увијек истражују нешто ново.

Бик

Бикови обожавају контролу, па и у сексу. То значи да ако им на памет падне нека первезија у кревету, радо ће је испробати. Ипак, услов је да они предложе свој план, а ви се можете препустити...

Близанци

Припадници овог знака су веома страствени, те не постоји нешто што не би вољели да испробају. Повлаче се једино у тренуцима када виде да је игра отишла предалеко и дошла до садо-мазо секса.

Рак

Осјећајни Ракови су спремни да ураде све што прија њиховом партнеру, али само ако они не морају да предлажу идеје. Највише их узбуђује помисао на то штп је њихов партнер узбуђен.

Лав

Као један од најстраственијих знака Зодијака, Лав је спреман све да уради да у потпуности распамети патнера. Обожава да буде у центру пажње, па их то чини природним егзибиционистима.

Дјевица

Дјевице нису баш распложене за авантуру у кревету, али увијек су спремне да се потруде за свог партнера. Како су по природи перфекционисти, они ће се добро припремити за секс, односно потезе које ће правити.

Вага

Захваљујући социјалним вјештинама, Ваге су добре у сексу. Без труда ће и најбаналнију позу довести до савршенства. Воле орални, али заборавите на пољупце након тога.

Шкорпија

Шкорпије обожавају секс,али очекујте најбољу акцију од припадника овог знака који није опсједнут својим егом. Они су савршена комбинација сензуалног и агресивног, па можете очекивати њежне пољупце након што вас мало грубље стисну уза зид.

Стрелац
Стрелчев фетиш је задњица. Немојте се зачудити ако буде обригравао око ње. На почетку може збијати шале, а затим прећи на дјело.

Јарац

Овај знак је прави чистунац. Једни прави начин да их озбиљно узбудите јесте да им суптилно дате до знања колико је ваш бивши био добар у сексу. Само да ви вам доказали да су ипак бољи, у тренутку ће вас зграбити и показати своје скривено умијеће.

Водолија

Водолији је веома битно да будете задовољени, те ће се потрудти да свом партнеру угоди што више. С обзиром да воли да открива нове ствари, са њим вам никада неће бити досадно.

Рибе

Креативне душе које воле експеримент ван ивица кревета. Понекад су једноставни у својој сензуалности и преферирају секс с дозом емоција, али неће се бунити да испробају и мало перверзније ствари ако их предложите. Иако нису екстремно авантуристички настројени, за њих се каже да се најбоље љубе од свих знакова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана