Ово су чаробне ријечи за његов хороскопски знак

Б92
Ово су чаробне ријечи за његов хороскопски знак

Свака особа може се одобровољити комплиментима, лаганим флертом или ласкањем.

 Важно је да научите да пронађете праве ријечи за постизање разумијевања и да задржите љубав.

Ован

"Бриљантно! Никада нисам видјела некога да је урадио нешто такво!" – Енергичан и пун идеја, Ован је вођа било ког тима. Он мора да буде признати пионир. Само га подсјетите да је он једини.

Бик

"Како је лијепо и сензуално!" – Нико не цијени љепоту више од Бика. Буквално ово може пробудити јединствену емоцију. Ако је хтио да подели са вама своја запажања, немојте га остављати без позитивног коментара.

Близанци

"Шта ћеш покушати следећи пут?" – Близанцима су универзални извори кретање и нове идеје. Креативност је њихово гориво. Дакле, пробудите у њему жељу да створи нешто јединствено.

Рак

"Можеш да останеш код куће и данас, а ја ћу припремити укусну вечеру." – Упркос чињеници да Рак тако воли да кува, његово срце је увијек пуно преко стомака. Што више бринете о њему, поклањаће вам већу пажњу.

Лав

"Не могу да престанем да ти се дивим!" – Можда нико не воли успјех и пажњу више од Лава. Док су ти комплименти искрени, он ће обожавати своју једину краљицу.

Дјевица

"Немам стрпљења. Молим те, помози ми да схватим!" – Дјевица је оличење смирености и воли да анализира сваку ситуацију. Не постоји задатак који она не може да реши. Дјевица је још срећнија када вам је потребна њихова помоћ.

Вага

"Хоћу да знам ваше мишљење." – Шампион партнерства – Вага. Дајте му прилику да буде дио важног случаја и видјећете како му се очи сијају.

Шкорпија

"Ти си једини коме могу да причам о томе…" – Шкорпион цијени искреност и поштовање. Када подјелите тајну са њим, онда одмах освојите његово срце и он ће вам вјеровати све.

Стрелац

"Зашто се не бисмо спаковали и отишли негдје?" – Чак и ако путовање није тачно планирано у блиској будућности, мисао о томе ће загријати срце Стрелца. Он воли авантуре, тако да ћете га вашом жељом освојити.

Јарац

"Нико не може да учини више него ти!" – Јарац има ријетку комбинацију амбиције, стрпљења и одговорности. Мало ласкање упућено њему неће спречити да настави да напорно ради за добробит своје среће.

Водолија

"Може бити боље ако урадимо ствари другачије?" – Слободна Водолија је увијек у потрази за разлогом да изађе из гомиле. Држите га у тим настојањима да нико прије њега то није учинио, и он ће бити само ваш.

Рибе

"Са тобом се осјећам много боље!" – Саосјећање и симпатије увијек иду руку под руку са знаком Риба. Дозволите му колико је то могуће да осјећа емотивну везу између вас и он ће увек имати снаге да вас чини срећном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана