Ови хороскопски знакови су највећи швалери и заводници, а ево како да их освојите

Агенције
Ови хороскопски знакови су највећи швалери и заводници, а ево како да их освојите

Сазнајте у ком хороскопском знаку су највећи заводници и најбољи љубавници и како да их тотално уништите…

Рак

Као најемотивнијем и најосjетљивијем знаку зодијака, Раку треба њежан додир и дубока емоционална повезаност са партнером. Цијене брижност и примјетиће ако чините добра дјела другима. Предани су љубавници, а секс са њима је одличан, јер они уживају у истраживању….али ако изневерите њихово повјерење, спремни су на жестоку освету.

Како га завести?

Рак се може најбоље завести роматничним али спонтаним завођењем у опуштеној атмосфери. Посебно ће им се допасти дјевојка која плијени интелигенцијом и наступа искрено и без фолирања. Занимљиво је то да ће их прије привући дјевојке у спортском издању, патикама и атлетским мајицама које дискретно наговјештавају згодно тијело, него нафурана женска у скупим крпицама и штиклама.

Шкорпија

Најсексуалнијем од свих хороскопских знакова зодијака Шкорпији није страна манипулација и искоришћавање других ради задовољавања њихових монструозних сексуалних апетита. Имају хипнотичку привлачност, а у физичком смислу су одлични у кревету. Једини проблем може бити њихова неспособност да споје емоције у цијелу причу. Али, ко зна…можда се баш вама посрећи.

Како га завести?

Шкорпију је изузетно тешко завести, јер су због свог шарма и манипулативних склоности навикли да сами буду заводници… Ипак, велике шансе имате уколико је ваш "плијен" осјетљив на добру капљицу. Уз коју чашицу више, њихове баријере попуштају и можда, само можда имате шансу да се представите у свом најбољем свјетлу. Наравно, мораћете стално да пазите шта ћете изговорити, јер ако случајно лупите неку глупост, шутнуће вас као зарђалу лименку.

Стрелац

По природи заигран и детињаст, Стрелац увијек остаје млад у срцу и отворен за експерименте у кревету. Због такве нарави, често су изузетно страствени према једној особи, али убрзо добију потребу за новим авантурама. За оне који желе кратку и забавну авантуру, Стрелац је одличан избор, а они који желе везу могу их сматрати помало злочестим хороскопским знаком.

Како га завести?

Они воле њежне додире по струку, боковима и бутинама. Своју веселост и смисао за хумор примјетиће и код других. Ако желите да смувате једног Стрелца, предлажемо да нападнете јако и изненада. Нема тог Стрелца који ће се бранити ако покушате да га пољубите!

Риба

Овај хороскопски знак пружиће вам пуно задовољства у физичком смислу. Рибе воле да удовољавају и најсрећније су кад су сви око њих срећни. Кад упознају љубав свог живота, нема проблема који неће жељети да ријеше помирбеним сексом.

Како га завести?

Они воле агресивнији приступ и не воле да учествују у заводничким играма, тако да будите одважни кад им приступите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана