Ован бира шик, Лав упадљиве моделе

Агенције
Ован бира шик, Лав упадљиве моделе

Знате и сами да знак у ком сте рођени доста говори о вашој личности. Баш зато 12 знакова има и различит укус и стоје им различите ствари.

Уколико трагате за идеалним купаћим костимом, обратите пажњу на то који је најбољи избор наспрам вашег хороскопског знака.

Ован

Не обраћајте на пажњу на то шта је у тренду, већ шта се вама допада, а најбоље вам стоји нешто између спортске и шик варијанте!

Бик

Ваш стил је ванвременски и оно што сте купили ранијих година једнако добро изгледа и ове сезоне.

Бикини је увијек сјајан избор за вас јер је вама важно да је и удобно, али и да изгледа одлично.

Близанци

Више него ико други ви сјајно комбинујете разне принтове и боје, па су за вас идеални купаћи из два дијела које сте купили појединачно.

Рак

Како је истицање женских линија вама веома важно, једноделни купаћи је веома добар избор за вас и то у бијелој боји како би додатно истакли вашу софистицирану страну.

Лав

Вама је неопходан бикини који је тешко не примјетити, чије су боје толико јарке да ће се на плажи дефинитивно окретати за вама.

Дјевица

Иако вам веома леже боје и модели које би носиле чак и дјевојчице, једнодјелни купаћи са занимљивом, али и упадљивом шаром истаћи ће вашу женственост и љепоту.

Вага

За вас дефинитивно нису обични и већ виђени модели, већ нешто што је модерно и у јарким бојама, али и с необичним кројем.

Шкорпија

Када је боја у питању, не морате много да размишљате - црна је идеална. Такође, модел никако није баш обичан, већ занимљив толико да уколико доле обучете исцјепан џинс, комотно можете ићи у излазак у томе.

Стрелац

Веома волите дезене и боје који привлаче пажњу, па је баш такав бикини добар избор!

Јарац

Волите нешто што је између софистицираног и секси, па је једноделни купаћи са провидним дијеловима одличан избор.

Водолија

Када уочите купаћи који је све само не обичан и по боји, по дезену и по кроју, знајте да је чекао само вас!

Рибе

Требало би да изаберете нешто што је помало у бохо стилу, а ипак не превише опуштено. Дакле, једнодјелни купаћи са боемским шарама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана