Овај хороскопски знак је најзависнији од секса

Агенције
Овај хороскопски знак је најзависнији од секса

Постоје многе ствари на које се можете навући као што је коцка, секс или пак видео игрице. Васа зависност може бити озбиљна и постати прави проблем уколико помоћ не нађете на вријеме.

Нисте лоша особа уколико имате неки порок или уколико сте зависни од нечега, можда сте само тип личности који је склонији пороцима. Сазнајте да ли сте међу припадници слиједећих хороскопских знакова који су најпорочнији.


Близанци

Близанци обожавају да се друже и да причају, па су тако њихови пороци – друштвене мреже. Близанци стално пишу нешто на друштвеним мрежама, стално се дописују и навучени су на Фејсбук. Због тога понекад слабо спавају.

Лав

Лавови уживају да све раде са страшћу, па тако они имају предиспозиције да се навуче на коцку. Када сједе за столом окружени људима спремни су све да часте како би се показали, а замислите онда шта би тек радили када би им се посрећило на коцкању? Па то је прилика да купују скупе поколоне пријатељима, да живе са стилом, и наравно да би се на тај начин навукли на коцкање.

Шкорпија

Шкорпије су зависне од секса. За страствену и сензуалну Шкорпију ово је разумије се и очекивано. Шкорпије воле да уживају у самоћи, па им највише прија секс путем Интернета. Они имају и воајеристичку природу па су склоне да гледају порниће. Они имају јаку жељу за сексом и ријетко који партнер са њима може да се избори.

Водолија

Водолија је понекад јако хладна када су емоције у питању, било да су у питању њихове емоције или пак туђе. Видео игрице им међутим помажу да каналишу своје емоције и да користе своју машту. Тако је Водолијина зависност видео игрице које могу да играју сатима без престанка. Можете им сакрити џојстик гдје год хоћете оне ће га увијек пронаћи.

Рибе

Риба је јако емотиван знак који може да постане навучен на алкохол. Пиће им помаже да смање емоције које су јаког интезитета не само према себи него и према другим људима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана