Ова три знака читају све као “отворену књигу”

Ова три знака читају све као “отворену књигу” 15.07.2018 21:33 | Агенције

Интуиција је способност да донесемо правилну одлуку према неком свом унутрашњем осјећају, као и могућност да осјетимо нешто што нас упозорава да треба да престанемо да радимо или да се склонимо негдје.

 Погледајте који знакови Зодијака имају ту срећу да имају најизраженију интуицију која је увијек у праву.

Шкорпија

Шкорпије имају изражен осјећај за малтене све и тачно знају шта ко мисли из само једног упућеног погледа. Како све проживљавају кроз неку дубину, имају способност да препознају шта је слиједеће што надолази. Свјесно преузимају ризик, иако им предосјећај говори шта ће и како ће бити. Шкорпије воле узбуђење и акцију, па из тог разлога некада неће да послушају себе, што се највише дешава када је у питању љубав.

Стрелац

Код Стрелчева је интуција релативно под „затишјем” док не пронађу неки унутрашњи склад са самим собом. Када се то деси, слиједи рад на интуицији која може бити јако велика. Интуиција им је повезана са унутрашњим задовољством, па ако га не пронађу - интуиција им неће бити довољно развијена да покаже опасност или добру ствар.

Рибе

Рибе су велики духовници и често им се дешава да сањају ствари које им указују на нешто - важан догађај који ће услиједити или неке свари које се касније заиста и обистине. За Рибе је такође битан унутрашњи мир, као и задовољство које прераста у интуицију која их води ка ономе шта предосјећају. Мото им је „ја осјећам”, који заправо описује њихову способност и изражену интуицију.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица