Од оваквих примјерака хороскопа бјежите колико вас ноге носе

Агенције
Од оваквих примјерака хороскопа бјежите колико вас ноге носе

Иако на челу никоме не пише каква је особа, ипак можемо завирити у овај хороскоп који даје могуће упутства о томе ко је особа с којом намеравамо започети љубавну везу.

Сазнајте, дакле, шта хороскоп каже о томе кога треба "ловити", а од кога бјежати.

Ован

Они који припадају бољем дијелу особа рођених у знаку Овна веома су дарежљиви, засипају вас поклонима, позивима на вечеру, а прије свега на божанствене излете, понајвише захваљујући животној радости и страсти коју посједују. Са таквима се осјећате као да сте на седмом небу, све им можете повјерити, веома вас поштују и врло су искрени. Повешће вас ка златној будућности снагом своје воље и животног оптимизма. Ипак, требало би бити веома опрезни.

Иако су Овнови често јако способне и сналажљиве особе, неки од њих су нажалост прави правцати егзибиционисти и варалице. Могло би вам се десити да сатима слушате њихов монолог о томе колико су мушкараца или жена до сада завели, а онда оставили, како су они свуда тражени и омиљени гдје год се појаве. Такође, није искључено да вас ставе у свој спортски аутомобил не би ли вам показали неке од својих вјештина.

Постоје и тежи и опаснији ризици, а то је да треба упозорити да су неки Овнови склони физичким обрачунима. Након што заврше своју причу о хиљадама љубавних авантура, јасно показују да се нису баш најбоље снашли у животу, па ни у кревету. Ако у особи коју сте упознали препознате макар и једну од ових карактеристика, бјежите главом без обзира!

Бик

Како би лијепо било вољети Бика, али оног Бика који припада бољој половини особа рођених у овом знаку, а не оном дијелу монструозних егоиста. Ради се о особама које су једноставне, практичне, способне да вам понуде сигурну и конкретну будућност, саздану од задовољстава живљења у својој кући у којој ћете бити вољени и поштовани од свих. Све то биће зачињено пуном сензуалношћу, маштом и пажњом. Живот би вам могао бити као сан који не смијете ничим нарушити.

Не дозволите да вам се појави страх од љубоморе. Имајте повјерења у свог партнера јер ће вас он вољети и бити вам вјеран. Можете га мирно пустити да се бави својим друштвеним радовима, да путује и да напредује, али иу томе не ваља претеривати. Када се упознате са Биком прво провјерите припада ли овој категорији или можда оној другој у којој су лијни, спори типови, врло поводљиви, али без занимања за свијет који их окружује, што би једног дана могло да резултира и помањкањем занимања за вас! Дакле, ако га не узбуди баш ништа од онога што чините за њега, ако једе без осјећаја за меру, не надајте се много бољој будућности.

Такође, ваља обратити пажњу и на секс: ако има своје фикс-идеје (на примјер, страст према порнографији или према неком дијелу или дијеловима ваше одјеће), тада покушајте бити бржи од вјетра!

Близанци

Лако је заљубити се у особу рођену у знаку Близанаца, поготово ако припада оној шаљивој врсти, спремној да вас својом духовитошћу у сваком тренутку насмије до суза и орасположи на дуже вријеме. С таквом особом вам свакако неће бити досадно јер су оне увијек обавијештене о свему, никада се не понављају и увијек су забавне. Воле да уче, да путују, али прије свега да се виђају се с пријатељима, ма чији они били. У друштву су веома пријатни и расположени. Врло су симпатични, велики заводници, зато што рачунају на своју интелигенцију. У том смислу су неодољиви, што вас треба плашити јер они заводе као из шале, али ако су озбиљно за некога везани, неће се упуштати у неозбиљне излете.

Међу Близанцима се, ипак, налазе и они који нису толико допадљиви као ови претходни. То су они неславни представници овог знака о чијој би се интелигенцији могло расправљати и који су више склони крутости и непомирљивости. Површни су, цинични и тешки. Ако дакле увидите да се ваш партнер Близанац више занима за себе самог него за друге, ако сваки ваш пројекат не подржава већ вас унапред осуђује на пропаст, не би било лоше да полако, али сигурно, размишљате о тихом одласку.

Ако се поврх свега покаже да вам је партнер ненаклоњен иу другим стварима, те да је онако мало хладан у кревету, најбоље би било да га сасвим оставите јер се ради о непоправљивом нарцисоидном типу.

Рак

Ракови знају бити веома љупке, срдачне и широкогрудне особе, изврсни као брачни партнери и нежни родитељи. Свиђа им се све што је везано за њихов дом. За њих нема већег задовољства од оног које осјете када се послије напорног радног дана или путовања врате својој кући, својој породици. Обожавају обиљежавање годишњица брака, као уосталом и све друго што чини традицију једне заједнице. Врло је лако могуће да ћете с оваквим Раковима бити пресрећни и презадовољни. Обасипаће вас поклонима и њежностима. У кревету су врло пажљиви и нежни љубавници, увијек спремни прво дати а тек онда узимати.

Зато, нађите себи оваквог Рака, јер ће такав имати јаку жељу да са вама заснује породицу и проведе свој живот са вама. Не дозволите да вас у овоме преваре неки лоши примјерци Ракова. Препознаћете их по томе што су прије саможиви него ли љубитељи куће и породице. Такође, прије би се могло рећи да су расипници него дарежљиви. Купиће вам поклон, ако хоће, али за њега ће утрошити и читаву плату, без пуно размишљања, што не би учинили заједно са пријатељима у ресторану или за било коју другу забаву.

Будите опрезни на било који знак мегаломаније, поготово ако је пропраћен увредљивим тоном, што ће за вас бити знак да нешто ипак није у реду. Можда сте већ и увидјели да ово нису прави типови за вас, поготово због њихове честе одсутности из кревета!

Лав

Ако је ријеч о добром краљу, логична посљедица је да ћете ви бити његова краљица или обрнуто. Због тога Лавови готово свакога остављају отворених уста, због отворености и срдачности коју са собом и у себи носе. Када су сигурни у себе, њихова природност напросто свакога опчини. Јесу ли Лавови као партнери помало досадни? Не, нипошто! Можда могу бити с времена на вријеме мегаломани, али зато и те како знају засукати рукаве и вредно радити, као што знају бити весели и радосни попут дјеце.

У кревету су љубавници и то на завидном нивоу, озбиљни, увијек присутни, њежни и страствени. Ваља међутим имати на уму да постоји и друга страна медаље! Потрудите се да не завршите у загрљају оних других Лавова. На жалост, постоје и такви, а они су гунђала, вјечито незадовољни, себични, доминантни и арогантни. Такви ће вас натјерати, снагом своје надутости, да радите оно што њима одговара. Не дозволите да будете искоришћени. Постоје и они Лавови који признају само права, али не и обавезе, они који се воле само забављати, али не и радити, па тако увијек сједе неком на грбачи. Знак распознавања и упозорења ће свакако бити и сексуална неадекватност оваквог Лава.

Дјевица

Дјевице је лако вољети, поготово оне које су сналажљиве и које знају бити сензибилне и њежне. Такве Дјевице ће вам показати пажњу коју нисте досад апсолутно нигдје и ни код кога срели. Свакодневни живот с оваквом Дјевицом је врло лак и угодан јер она је у стању да буде врло практична и да вас ослободи рјешавања неких досадних обавеза и потешкоћа. Све у свему, на њих се човјек не би имао зашто пожалити. Велики су радници, увек активни и конкретни, озбиљни и повјерљиви, спремни на конкретне предлоге и акције, ако су увидјели да имају посла с правим партнером. Не размишљајте пуно ако сте упознали овакву Дјевицу, одмах је одведите својим родитељима!

Важно је, међутим, овдје запамтити да је и Дјевицама потребна велика пажња и наклоност којом вас оне иначе засипају. Ако упознате Дјевицу која на вашем првом састанку са земље подигне новчић, ако јој у кући све одише скромношћу и штедљивошћу, биће да нисте на правом трагу. Налетјели сте на шкртицу, која ће исто као ис новцем, бити шкрта у осјећањима, исказивању поштовања и љубави, ентузијазма и радости, што ће се с годинама све више погоршавати. Уз објашњење да се ради само о скромности, учиниће вас његовим робом те тако нећете имати прилике да вас помази за Нову годину! Још нисте побјегли од овакве Дјевице? Шта чекате?

Вага

С Вагом се слободно можете опустити и упустити у љубав, нарочито ако је то она Вага која одише равнотежом, сталоженошћу, профињеношћу и елеганцијом. Ако бисте хтјели да испровоцирате партнера рођеног у овом знаку, будите сигурни да ће он ипак сачувати своју уравнотеженост, па тако с њим никада нећете имати прилике да доживе разне непријатне сцене. Помоћи ће вам да оснујете топли дом у којем ћете имати честе госте и никада вам неће допустити да се досађујете јер ће вас стално водити на врло лијепе и занимљиве сусрете са врло занимљвим људима и мјестима.

Значи ли то да никада нећете моћи бити сами? Напротив. Ваге су одлични љубавници ис њима вам апсолутно ништа неће недостајати. Изнад свега су вјерне, воле брак, јер им се чини да су сами када нису у њему. Без брака су као без хармоније, а Ваге би за хармонију дале баш све. Ипак, између ових дивних примјерака Вага, круже и они који нису баш толико забавни. Има их залуђених обавезама, без икакве елеганције, који од једне обичне куповине направе прави правцати циркус.

Штавише, код њих она блага и страствена неодлучност, типична за Ваге, тако је дубока и представља заправо врло неугодну несигурност која уноси нервозу. Једна скривена особина за препознавање је: у кревету имају јако пуно проблема.

Шкорпија

Лијепо је вољети Шкорпију који, када успије да уравнотежи све елементе свога знака, постаје изванредна особа, повјерљива, одлучна и конкретна. Оно што ће вас код њих дирнути њихова је виталност која се очитује на свим пољима: од односа према породици до односа према пријатељима и послу, од креативности до способности да уживају у слободном времену. С њима је лепо било што радити јер у све уносе своју личност и осјећај обавезности. Њихова интелигенција је жива, дубока, скоро харизматична, па су тако способни читати вас. Симпатични су, оптимисти и воде рачуна о новцу у смислу да тачно знају колико им ваља трошити, а колико се уштеди. Осим тога, веома су храбри и не допуштају да се било шта поремети и уништи.

И сада, слиједе они који су мало другачији од ових претходних. Ако је један Шкорпион не успије да успостави равнотежу о којој смо говорили, онда може постати деструктиван, како према себи тако и према другима и то у толикој мјери да могу бити и прави садисти, било у практичном или емотивном смислу.

Постоје и други ризици с њима, који се огледају прије свега у једном ужасном песимизму који је у стању да све живо изокрену наопако, у недруштвености која ће врло лако и брзо ставити на пробу ваше стрпљење. Будите опрезни ис њиховом фанатичном дослиједношћу која је у стању далеко да идем: рецимо, до одлуке да се више не купају!

Стрелац

Без икаквог страха се можете везати за Стријелца ако примјетите да се ради о особи која је пуна ентузијазма и позитивне енергије, која је увијек спремна на нова искушења и пустоловине у које ће међутим ући с вама, никако сам. Они најбољи Стрелци су врло симпатични, спортски типови, по природи врло широкогрудни. Чак и да сте ви помало "тешка" особа, сигурно нећете остати равнодушни према контрасту који вам нуди њихова врсна интелигенција и домишљатост.

Можете бити сигурни у њихову оданост, поготово ако их будете пратили на њиховим дугим путовањима. Сасвим сигурно ћете уживати у њихову миловању, њежностима и удварању, како у кревету, тако и ван њега. И код Стрелца постоји "друга страна медаље", она која говори о томе да има Стрелаца који живе и ону лошију страну овог знака. Такви наравно, нису препоручљиви као партнери. Ако примјетите да је човјек с којим сте започели везу Дон Жуан у најгорем смислу те ријечи, односно имена, егоист и варалица, одмах знате што вам је чинити!

Код њих је љубав према спорту толико јака да ћете провести недјеље и недјеље приковани заједно с њим уз ТВ, све док га не почнете мрзити. Остаће глуви на ваше предлоге да негдје изиђете или пођете на излет. Има изузетно прагматичних Стрелаца и, осим тога, веома шкртих и празних, тако да вам ама баш ништа не могу пружити. Код оваквих нема много тога око чега треба размишљати: боље да вам се негдје загубе, него да их тражите!

Јарац

Ако вам се свиђа неки Јарац, мораћете да буду веома опрезни и провјерити с ким то имате посла, наравно у настојању да пронађете онога који је међу бољима. Ове су особе способне да заштите партнера, да учине све да вас усреће и створе мир у којем ћете уживати како данас, тако иу будућности. Ако жели градити будућност с вама, Јарац ће итекако знати водити своје послове, не би ли вам подарио лијепу кућу и живот у изобиљу, али без мегаломаније, сигурно и конкретно. Вриједан је радник, пун ентузијазма и поштује себи задате обавезе и циљеве.

Какав је у кревету? Нажалост, већина Јараца су велики егоисти када је секс у питању. Осим тога, склони су и невјерама, поготово ако наиђу на некога ко је згоднији или млађи од вас. Можда је ствар у томе што желе да докажу да су беспрјекорни и витални и то највјероватније због тога што су Јарчеви склони многим комплексима.

Да би побједили своју несигурност, многи од њих себи задају врло амбициозне планове на послу, па изгарају у томе. Тако за вас имају све мање времена, аи за пријатеље и све остало што не подразумева посао. Кући ће се враћати потиштени, биће крути и захтјевни према вама, што све укупно не може служити као препорука за животног партнера.

Водолија

Ако налетите на оног правог Водолију, може се слободно рећи да сте извукли главну премију на лутрији која се зове љубав! Имаћете партнера који је симпатичан, знатижељан, образован и информисан, увијек оригиналан и занимљив. Чињеница да има толико добрих квалитета огледа се иу фасцинантном броју пријатеља које има, а који са њим дијеле многе његове интересе и борбу у хуманитарне сврхе. Бићете поносни на свог партнера због његових интелектуалних вриједности и маште, али никада се немојте жалити на остало. У сексу можда неће бити најбоље, али је зато увијек уз вас, топао и њежан и што је најважније, веома оригиналан.

Ако хоћете да провјерите да ли је то Водолија којег треба вољети или бјежати од њега, покушајте провјерити колико је веран. Најгори представници овог знака су у стању лети од једног до другог цвијета. Ако не желите да патите, немојте се везивати за такву Водолију јер ћете на крају схватити да сте се заљубљивали у површну, празну особу, коју уопште не занимају ваши ставови, потешкоће и радости. Такве особе ће све учинити да оправдају своју лијност, а све у сврху прикривања своје сексуалне немоћи.

Рибе

Ах, те Рибе! Има их заиста изванредних, сјајних, баш као да су изашли из бајке! Да ли сте некада сањали о принцу или принцези из бајке, која ће доћи и повести вас за руку? Њихова доброта и широкогрудност обогатиће породични дом, кућицу у којој живе најчуднији од свих патуљака из свијета бајки! С њима ћете доживљавати тренутке из "1001 ноћи", те ће вам, захваљујући својој сензибилности, дати до знања да сте потпуно схваћени до највећих дубина своје личности.

С њима ће вам све Нове године бити незаборавне, сви Божићи и Ускрси, рођендани ће бити најсрећнији од свих других и то због тога што су Рибе веома везане за традицију, па тако никада неће заборавити неки важан датум. Заједно са Рибама имате шансе упознати један нови, слатки језик живота удвоје.

Међутим, као што то обично бива, има и оних других, који нису баш оволико сјајни и погодни за заједнички живот. Ако налетите на таквог представника Риба, имаћете посла са особом која ће стално у пијесак закопавати своје проблеме и недоумице, растресеност и неконкретност. Ради се надаље о особама које су неспособне да направе нешто озбиљно на пословном плану јер им је глава увијек у облацима и на све заборављају. Могло би вам се десити да откријете да њихова љубав није резервисана само за вас, па ћете тако сазнати и колико су лажљиви. Што се тиче секса, склони су необичним изборима који понекад могу ићи и до садомазохизма или воајерства. Овакве Рибе вам је боље избјећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана