Невјера по зодијаку: Ован воли да се хвали, Близанци најсклонији флерту

Агенције
Невјера по зодијаку: Ован воли да се хвали, Близанци најсклонији флерту

Да ли су Близанци заиста склони флерту, колико се лако Бикови одлучују на превару и што вам никада неће опростити једна Дјевица доносимо у "разоткривајућем" хороскопу.

ОВАН

Када он вара, то врло брзо сазнају сви из његове најближе околине, јер Ован се воли хвалити својим успјесима код супротног спола. Он зна да је мужеван и упоран, а дрзак и наметљив постаје када му је потребно више времена да вас увјери колико је неодољив. Ако партнерица посумња у његову вјерност, у стању је правдати се како није имао намјеру да освоји, већ је био освојен.

БИК

Иако је окарактеризиран као један од највећих љубавника, Бик је прилично вјеран, јер не воли мијењати своје навике, нити угрожавати свој емоционални мир. Међутим, жеља за уживањем у свему што је лијепо, доводи га у ситуације када не може одољети, иако ће се потрудити да ви то никада не сазнате.

БЛИЗАНЦИ

Упркос увријежену мишљењу како су мушкарци Близанци најсклонији флерту, често је ситуација обрнута. Њихова неутажива жеља за комуникацијом са сродном душом лако их може одвући у туђи кревет. Они прељубу не планирају једноставно им се догоди, а како нова прилика дошла, тако и прошла, јер они не дозвољавају да друга страна пати.

РАК

Уколико га довољно мазите код куће и спремате му његова омиљена јела, не пропуштајући прилику да нагласите како се бракови у данашње вријеме распадају као мјехури од сапунице, мушкарац Рак итекако ће вам вам одан. Ипак се може догодити да попусти пред дамом којој је потребно више њежности, бриге и заштите неголи њему самоме. Ипак, Рак се увијек враћа кући.

ЛАВ

Пажња и ласкање других Лаву годе до те мјере да не успијева одољети зову дивљине који врло лако препознаје у женским очима. Но, његов его и потреба да задиви жене ипак имају границе, јер Лав је избирљив, па без обзира на број обожаватељица мјеру налази оног тренутка када схвати да је он плијен, а не ловац.

ДЈЕВИЦА

Мушкарци у овом знаку генерално држе до вјерности како своје, тако и оне коју очекују од партнерице. Но када дође у ситуацију, нарочито у зрелијим годинама, у стању је промијенити принципе. Властиту жену поштује, али остале представља као трофеје, највише због признања околине од које жели да му потајно завиди.

ВАГА

Он ће без проблема засјести на двије столице, поготово када осјети да код жена изазива дивљење. Адути су му шарм и дјечачки невини приступ, а у стању је имати више партнерица одједном јер тако му се теже улази у траг. Вага се умије дипломатски извући из неугодне ситуације која га разоткрива и изнудити опроштај од вољене. Импонују му жене с чврстим циљевима.

ШКОРПИЈА

Иако га прати глас највећег међу заводницима, он ријетко вара због забаве, а жена га увијек мора заинтересовати држањем, ставом, понашањем и сексепилом. И што је најважније, тај велики заводник коме је довољно да жену погледа и додирне, па да она поклекне под његовим чарима, губи сву своју заводничку моћ када се заљуби.

СТРИЈЕЛАЦ

Он на листи најмање вјерних међу мушкарцима увјерљиво води због несумњиве популарности међу женама што доживљава као своју највећу врлину. Зато ће се он, поготово у срединама у којима је мушкарцима све дозвољено и унапријед опроштено, чак радо и похвалити својим освајачким успјесима код супротног пола. Потајно прижељкује да га његова партнерица разумије, чак и да му толерише излете у туђи кревет, а заузврат је у стању скинути јој звијезде с неба.

ЈАРАЦ

На листи најоданијих међу мушкарцима, при самом врху, налази се Јарац који је рођен да буде вјеран. Партнерицу бира искључиво за брак или везу, не за једноноћни провод, презире невјеру али је у стању трпјети да га се изиграва, ако је заљубљен. Страст у њему, ипак може распалити жена потпуно супротна емотивном идеалу који чува у себи као светињу: слободна, весела, бучна и страствена.

ВОДОЛИЈА

Он је увјерен како може радити све што пожели и с ким пожели, варљиве је ћуди на коју треба пазити. Ако примјетите промјену у његовом понашању које варира од умиљавања до благе хистерије, онда се двоуми око "плијена", но ако мудро шути и смјешка се, то већ сигнализира опасност. Код мушкарца Вододолије се никад не зна оно што је код других јасно на први поглед, укључујући и превару.

РИБЕ

Његова превара можда и није толико важна, колико његова потреба да вас разувјери и распрши све ваше сумње како то може бити истина. Он опрашта невјеру, али опрез јер то исто очекује и од вас, тачније, очекује да његову невјеру једноставно игноришете. Он не вара с предумишљајем, већ зато што му се жене намећу, када га виде збуњеног што дјелује врло симпатично, преносиАваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана