Модни хороскоп: Подзнак одређује ваш стил

elle.rs
Модни хороскоп: Подзнак одређује ваш стил

Сунчев знак је есенција онога што јесмо али асцендент, познат и као узлазни знак (подзнак), одређује начин на који се представљате осталима.

Попут прозора кроз који гледате на свијет и он на вас, с обзиром на то да је на неки начин филтер кроз који живите, ваш подзнак има велики утицај и на лични стил.

Ован

Овдје сте да развијете храброст, а са свијетом се суочавате уз помоћ унутрашње самоувјерености па је важно да се осјећате моћно и пријатно без обзира шта сте обукли. Елегантно, спортски и секси или одјело створено за посао, ваше тијело мора се осјећати и изгледати снажно да бисте показали правог себе.

Бик

Једноставност и музика су ваши савезници, а највише цијените класику и сензуалне тканине. Водите бригу о томе шта носите и купујете класичне комаде које ћете носити вјечно.

Близанци

Радознао, психички оштар и концептуални приступ животу служи да вас укључи у активан однос са свијетом. Објективност, путовања и образовање су ваши савезници, а експресиван стил ваш је избор. Занимљиви модни детаљи и додир хумора дају вашем лооку посебан сјај.

Рак

Осјетљив и субјективан приступ животу служи за заштиту и усмјеравање идентитета, а креативност и духовност су ваши савезници. Без обзира шта носите, обучени сте за успјех, а увијек бирате класику и елеганцију умјесто упадљивих комбинација.

Лав

Креативан, поносан и активан ентузијазам вашу личност укључује у разигран и снажан ангажман са свијетом. Самопоштовање и вођство су ваши савезници. Ако се желите осјећати добро, морате и добро да изгледате па волите да се средите за посебне прилике уз помоћ скупоценог бренда који ће истаћи свима да вам добро иде.

Дјевица

Аналитички орјентисана, Дјевица ради на префињености, а развој практичних вјештина нужан је за ваше самопоштовање. Организација и природа су ваши савезници. Као јевица можете бити врло оштри према себи кад је у питању изглед јер се пријатно осјећате само у комфорној комбинацији.

Вага

Умјетничка душа, активни али за одржавање равнотеже потребно вам је мирно окружење. Љепота, дипломатија и интимни односи ваши су савезници. Без обзира ради ли се о обичној мајици и јеансу или свечаној хаљини, иако се сређујете првенствено за себе, занима вас шта други мисле.

Шкорпија

Продорна, интензивна и емоционална личност вашу енергију усмјерава на храбру и утицајну везу с остатком свијета. Лични раст и финансијска партнерства ваши су савезници. Суптилна, али драматична харизма привлачи пажњу, али захтјева поштовање.

Стрелац

Ентузијастични и позитивни увијек сте спремни за акцију. Спонтаност, духовно истраживање, авантура и животиње ваши су савезници. Волите боје, а с обзиром да вас није страх привлачења пажње, управо њих користите за истицање забавне и кокетне личности.

Јарац

Озбиљност духа мотивише вас дисциплина и амбициозна достигнућа. Циљеви, способност процесуирања и ауторитет ваши су савезници. Осјећате се пријатно кад имате ствари под контролом па то често исказујете конзервативном одјећом. Пословно оријентисани, волите када изгледате професионално.

Водолија

Велики сте индивидуалиста, а интуиција и размишљање ваши су савезници. На све што носите стављате властити печат, па чак и ако носите униформу, изгледате увек шик. Не пратите трендове и не придржавате се традиционалних стандарда, ви сте ваша властита трендсетерка.

Риба

Емотивне и крајње сензитивне Рибе са свијетом покушавају да створе емоционалан и креативан однос. Снови, духовност и умјетност ваши су савезници. Ваш лични стил може бити савршени спој мистерије, магије и пуно гламура.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана