Коме ћете рећи да

Б92
Коме ћете рећи да

Не само да звијезде знају све о теби, каква си у сексу, како се љубиш и које су твоје највеће мане, оне такође тачно знају и за кога ћеш се удати.

Ован

Теби је потребан неко ко ће моћи да те прати у стопу. Удаћеш се за мушкарца који подједнако воли авантуру као и ти и воли да се такмичи. Биће јак, атлетски грађен и увијек спреман на изазов. Твој будући муж неће бјежати од свађе и обожаваће секс помирења баш као и ти.

Бик

Удаћеш се за типа са јаком вољом који ће одисати сензуалношћу и који жуди за свим задовољствима која живот пружа. Биће прилично доминантан, али не на лош начин, већ ће чинити да се осјећаш сигурно. Увијек ће ти чувати леђа.

Близанци

Ништа ти није привлачније од мушкарца који може да ти парира интелигенцијом, забавља те и одличан је у разговору. Са таквим типом живот није досадан, а пошто си га одабрала због његовог ума, и у старости ће ти бити подједнако секси као и сада.

Рак

Привлаче те осјетљиви мушкарци и најбоље ћеш се осјећати поред типа који те подсјећа на оца. Не зато што је старији, већ зато што ти пружа емотивну сигурност и можеш да га већ сада видиш као оца своје дјеце. Он ће бити твоја стијена.

Лав

Да се разумијемо, волиш да будеш звијезда, али си спремна да позорницу подијелиш са мушкарцем који је идеалан за тебе. Мушкарац са којим ћеш стати на луди камен биће невјероватно згодан, дарежљив, пажљив и потпуно ће разумјети и цијенити све ствари које те чине толико спектакуларном. Вас двоје ћете заједно владати свијетом.

Дјевица

Теби је потребан неко ко ће поштовати твоје границе, али ће у тај аналитички свијет убризгати мало хумора и креативности. Да, биће интелигентан и љубазан, уредан и чист, али ће такође бити један од оних мушкараца који посједује жар у очима и у стању је да изађе на крај са напетим ситуацијама.

Вага

Постоји велика шанса да ћеш се удати за другу Вагу. Како ћеш другачије пронаћи особу која је толико друштвена као ти? Тај мушкарац ће бити веома елоквентан, забаван и дружељубив. Да ли смо споменули да ће бити и веома згодан?

Шкорпија

Шкорпије привлаче мистериозне особе. Ти си веома посесивна, тврдоглава и понекада можеш да будеш мало љубоморна, па није ни чудо што ћеш изабрати оваквог мушкарца. Имаћете невјероватну сексуалну хемију, али и сталне психолошке борбе које ће тестирати снагу воље.

Стрелац

Теби је потребан партнер са којим можеш да подијелиш своје авантуре и водиш занимљиве разговоре. Мушкарац твојих снова имаће савршен баланс искрености, интегритета и хумора. Он ће бити твој најбољи пријатељ, учитељ и водич кроз живот. Једном рјечју, права љубав.

Јарац

За тебе године заиста представљају само број, па ћеш тако пронаћи успјешног мушкарца са којим можеш да замислиш заједничку будућност. Знаш да је за успјех брака потребно пуно посла, а обоје сте спремни да засучете рукаве.

Водолија

Твој будући муж ће ти заголицати машту истог тренутка када га будеш упознала јер ће бити занимљив, узбудљив и непредвидив. Можда ће чак имати и ставове које ће шокирати многе, али дефинитивно поред себе не желиш досадног мушкарца. Свакодневно ће те узбуђивати на толико нивоа – ментално, емотивно и сексуално – и стално ћеш због тога жељети да пробаш нове ствари.

Рибе

Ти волиш сањаре, романтичне душе које се не боје да покажу своју осјетљиву страну. Удаћеш се за мушкарца који ће у исто вријеме нудити помоћ, али ће му она бити и потребна. Толико добро ћете се поклопити да ћете заправо бити попут једне особе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана