Које су слабе тачке вашег хороскопског знака?

Агенције
Које су слабе тачке вашег хороскопског знака?

Погледајте шта звијезде кажу о томе које су слабе тачке вашег хороскопског знака...

Ован

Ваша слаба тачка је вјешто прикривена, па дјелујете као да је немате, али ужасава вас и сама помисао да бисте могли остати усамљени, изоловани или болесни, без иког да вас погледа или утеши у тешким тренутцима које живот носи. Иако сте врло храбри и самопоуздани, ваша слаба тачка је ваша породица и зато вам је потребан партнер који ће вас чекати код куће и који ће бити уз вас, кад год су вам потребни подршка и лијепа ријеч.

Бик

Они који вас не познају, мисле да ви можете и умијете да урадите све што пожелите, кад нешто зацртате, јер не одступате од свог циља. Наравно, лакше вам је кад не стрепите да ли ће ваш рачун у банци и новчаник бити пуни, не само због себе него и због својих најближих. Не волите да ризикујете да не бисте остали без финансијске подршке, свог стамбеног простора и вољене особе којој желите да пружите само најбоље.

Близанци

Ваша слаба тачка је ваш нервни систем, па вас противник може лако довести у стање благог очаја, уколико почне да вам тренира живце. Тада вам не помаже ни ваша урођена интелигенција и сналажљивост, јер вас обузима паника која се претвара у страх од суочавања са самим собом. Зато избјегавате такве ситуације, јер сте свјесни да вам немоћ, нервоза и депресивност могу стварати само проблеме на путе до успјеха.

Рак

Ваша забринутост, због свега и свачега, посљедица је ваше урођене несигурности и страхова који вас обузимају с времена на вријеме. Зато тражите стабилног, сигурног и ситуираног партнера, поготово ако сте жена, јер је ваша слаба тачка страх од губитка вољене особе или статуса у друштву који, најчешће, због њега имате. Ако вас неко попреко погледа, вама је довољно да, већ унапред, почнете да страхујете.

Лав

Ваша слаба тачка је ваша сујета којој понекад нема границе, па многи могу манипулисати вама, тако што ће вам се додворавати. Што више поданика око вас, ви сте срећнији, мада то не значи и да вам је положај загарантован. Зато потајно стрепите од јавног подсмјеха и губитка моћи које вам доносе друштвена или професионална позиција, чак и кад само желите да покажете колико сте великодушни и племенити.

Дјевица

Ваша слаба тачка је контрола, јер се прибојавате да би вам је неко могао одузети, а уколико до тога дође, онда страда ваш нервни систем. Дужности и обавезе су ваша света правила без којих не умете да функционишете, а ни да водите рачуна о својим најближима. Ви добро знате да о себи водите рачуна, више него било који други знак, али живце не умијете тако добро да контролишете, па се прибојавате да их не изгубите.

Вага

Не волите сукобе, поготово на јавном мјесту, било да сте у кругу пријатеља или непознатих особа, па сте зато уздржани. Ваша слаба тачка су и разговори о непријатним темама, као што су здравствени проблеми, збок којих умијете да се забринете много више него други знаци. Сами себи улепшавате стварност, јер се трудите да избегнете стрес, а лијек за то најчешће је храна, поготово слаткиши којима тешко одолијевате.

Шкорпија

Ваша слаба тачка је ваш љубавни живот, без обзира на то што носите титулу највећег зодијачког заводника. Брине вас и ваш физички изглед и еротска моћ, јер вријеме пролази, а интересовање супротног пола за вас може почети да јењава. Контролу не губите, али вољену особу можете, уколико из било ког разлога престане да вас воли као некада или се окрене другом партнеру, а ви сте најрањивији када сте заљубљени.

Стријелац

Иако сте врло прилагодљиви и сналажљиви, стално сте на опрезу, због особа које вам могу радити иза леђа, нарочито на послу. Ваша слаба тачка је правдољубивост и зато не подносите агресивност и насиље, јер сте осјетљиви на туђу патњу и проблеме. Брине вас и понашање вољене особе, па су сумњичавост и подозривост особине које не волите да показујете, али у вама ипак "чучи мали детектив".

Јарац

Зазирете од промјена, иако увијек стремите напред и волите да се попнете на врх, јер одатле се све боље види. Ипак, ваша слаба тачка су ваша емотивност и потхрањивање снова о којима увијек маштате, а које можда нисте успјели да остварите у потпуности. Имате дар да осјетите оно што други знаци не могу, и то вас може забринути, јер сте сујеверни, нарочито када су у питању ваш партнер и чланови породице.

Водолија

Иако на први поглед дјелујете препотентно, ваше слабе тачке су страх од губитка, било да се ради о професионалном положају, финансијској сигурности или поштовању породице. У дубини душе стрепите од понижења, болести и сиромаштва, о чему не волите ни да причате, јер нећете да баксузирате. Ваша слаба тачка су и кућни љубимци, јер их волите до те мјере да бисте тешко поднијели да их којим случајем изгубите.

Рибе

Вјешто и шармантно прикривате урођену несигурност - вашу слабу тачку коју мало ко може да примјети, јер побегнете у свој паралелни свијет маште и снова. Амбициозни сте и врло способни, па страхујете од "већих риба" које би могле да вас прогутају, али им то никада нећете показати. Немоћни, слаби и незаштићени, најчешће дјеца и старије особе, увијек изазивају вашу пажњу и бригу, јер сте на њих посебно осјетљиви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана