Које су сексуалне врлине вашег хороскопског знака

Агенције
Које су сексуалне врлине вашег хороскопског знака

Сваки знак хороскопа има своје предности и мане у одређеним подручјима живота, а тако је и са сексом.

Ован је прави партнер за љубитеље жестоког секса, а како му је секс врло важан у животу, Ован је страствен и отворен - рећи ће вам шта жели и потрудиће се да испуни ваше жеље.

Бик је прави хедониста који искрено ужива у сексу, па су за њега већ и сексуалне алузије и игрице предигра, али им је и права предигра изузетно важна за укупни доживљај природног, опуштеног секса с громогласним оргазмом на крају.

Близанци су изузетно маштовити и секс с њима је увијек експеримет, обожавају разноврсност и увијек, али увијек оставе сјајан утисак на партнера.

Рак обожава романтично завођење, а како је велики емотивац, ријетко ће се упустити у секс с особом према којој не осјећа ништа. Рак је њежан и пажљив љубавник који ће урадити све што треба како би задовољио партнера.

Лав ће у кревету урадити све само да би добио похвале, што га сврстава у егзибиционисте, али зато секс с Лавом никад није досадан, у то можете бити сигурни.

Дјевица у свему тражи савршенство, па тако и у кревету. Захтјеван је сексуални партнер, али главне врлине су потпуна несебичност и страст за задовољавање партнера.

Вага ће вам увијек пружити сензуалан и њежан секс, обожава да заводи и секс јој је повезан с љубављу.

Шкорпија воли да ужива у сексу, зато и има репутацију врхунског љубавника, а схвата секс врло озбиљно и не занимају је везе за једну ноћ.

Стрелац секс види као забаву, што је заправо сјајно, јер ће код њега све бити лудо, од предигре па до самог секса.

Јарац изгледа прилично асексуално, али то је велика варка, иза тог хладног лица заправо се скрива прави вулкан страсти и сексуалне вештине која ће вас оборити с ногу.

Водолија је непредвидљива у свему, па тако и у сексу. Од ње можете очекивати само неочекивано и неконвенционално, али увијек лудо и добро.

Рибе су захвални љубавници који ће увијек радити оно што партнер жели, емотивне су па ће се увијек лако прилагодити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана