Како да сачувате везу: Са Јарцем будите стрпљиви, а према Бику увијек искрени

Blic.rs
Како да сачувате везу: Са Јарцем будите стрпљиви, а према Бику увијек искрени

У вези разлика међу хороскопским знацима умије да буде погубна. Оно што је једном знаку сасвим нормално, другом може да буде потпуно неприхватљиво. Али астрологија је ту да вас спречи да направите непотребну грешку.

Неће бити добро ако Ован није у центру пажње

ОВАН

Запамтите: Ован мора увијек да вам буде приоритет и мора бити у центру ваше пажње. Ако Ован само помисли да вас више не привлачи, спреман је на раскид. И никад, али баш никад немојте да поредите свог Овна са неким другим мушкарцем с којим сте били, колико год били љути, јер је могуће да ће вам вјечно пребацивати због тога.  

БИК

Никад немојте да лажете Бика. „Бијеле лажи" су једна ствар, али Бик увијек више цијени искреност. Можете бити и тајновити ако су у питању мале ствари, али код великих ствари се очекује потпуна отвореност.  

БЛИЗАНЦИ

За Близанце важи фраза „што на уму, то на друму". То исто се очекује и од вас. Немојте да остајете недоречени и увијек му објасните ако вас нешто није разумио. Осим тога, морате бити спремни на промјене, на адаптацију, на компромисе и никако не смијете бити посесивни. Близанац не смије да осијети да му је слобода ограничена.

РАК

Ако повредите Ракова осјећања, тешко да ће вам он опростити – овај знак све прима к срцу. Не смијете заборавити његов рођендан или га запоставити на журки. Раку је потребна њежност коју и сам даје заузврат. И колико год да сте нервозни немојте да се истресате на њему – када га једном нападнете, он ће се повући на дужи период.  

ЛАВ

Лаву је потребан партнер уз којег ће изгледати лијепо. Никако не смијете да га осрамотите у јавности ни на који начин. Осим тога, Лав воли да се осјећа као да је главни (чак и кад није). А секс никад немојте да користите као средство награђивања и кажњавања.  

ДЈЕВИЦА

Дјевицу одбија неуредност. Неуредна кућа или неуредан ауто велики су вам минуси код ње. Исто тако, негативност је ужасава, па се потрудите да не будете у њеном друштву када вам наиђе жута минута.

ВАГА

Нико није бољи од Ваге у познавању суптилности међуљудских односа. Зато ћете грубошћу и неосјетљивошћу изазвати оштру реакцију код ње, пошто су хармонија и правичност ствари које високо цијени. Избјегавајте грубе шале пред њим и немојте бити нападни, нити само гледати на себе.  

ШКОРПИЈА

Никако не смијете изневерити Шкорпијино повјерење. Пошто је много пута у прошлости била издата, Шкорпија увијек унапред очекује од вас да ћете је и ви издати (зато вас тако често оптужује да је варате или да то желите да урадите). Ако не желите да вас остави, будите директни и останите посвећени.  

СТРЕЛАЦ

Посесивност, љубомора и константно провјеравање Стрелац схвата као угрожавање своје слободе, једне од ствари које су му најважније. Вјерујте свом Стрелцу чак и кад касни или кад излази без вас. Ако примјети да га притискате, побјећи ће од вас.

ЈАРАЦ

Иако Јарчеви не показују осјећања тако експлицитно, и они могу лако бити повређени – нарочито ако се ради о њиховом достојанству. Не причајте о вашем заједничком приватном животу Јарчевим колегама или заполсенима и ни у ком случају не флертујте са другима у њиховом присуству. Поред тога, будите свјесни да Јарчевима треба времена да обраде ствари пре него што донесу одлуку, па их немојте пожуривати, него будите стрпљиви.  

ВОДОЛИЈА


Водолије су заговорници очувања природе и воле животиње. Зато немојте да бацате цигарете по улици у њиховом присуству нити да се опходите лоше према некој животињи. То ће Водолију лако да избаци из такта.  

РИБЕ


Рибе су дарежљиве, али не воле да неко то искоришћава. Ако вас је ваш партнер изводио на вечере по скупим ресторанима, бар једном ви изведите њега и одужите му се. Ако увијек он кува, ви оперите судове. Исто тако, Рибама смета ако не вјерујете у исто што и оне и ако немате дубину у гледању на ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана