Jдино овај хороскопски знак је у кревету ватренији од Шкорпије

Агенције
Jдино овај хороскопски знак је у кревету ватренији од Шкорпије

Шкорпије слове за богиње секса, али ако сте са овим знаком Зодијака "ушли у причу" сигурни смо да сте примjетили нејгов изузетан сексуални апетит и такмичарски дух- у кревету.

Ријеч је, наравно, о Лаву.

За разлику од многих хороскопских знакова који се могу похвалити неисцрпном енергијом Лав има, по мишљењу многих, једну посебну особину. Као ватрени знак, Лав обожава да се доказује, те ће вам у кревету показати свој такмичарски дух. Он једноставно увијек хоће да буде бољи од других!

Самим тим, Лав ће уложити много напора да успије у томе. Вјежбаће, разговараће и тражиће нове начине како би у потпуности задовољио свог партнера.

Лав осваја својим ставом, а краси га осмијех на који ријетко ко може да остане имун. Захваљујући његовом неуморном духу, он зна сва „кул" мјеста у граду, на која ће вас сигурно водити како би вас очарао. Наравно, он од партнера тражи потврду, те му слободно мало ласкајте- али никада не претерујте како се не би уобразио.

Као прави заводници, Лавови ће учинити све како бисте се осјећали посебно, а ријеч "блам" за њих не постоји. Лавови обожавају да буду у центру пажње и не знају шта је трема, па вас то може иритирати у свакодневном животу. Што се тиче секса, то ће значити да је спреман да испроба све, без икаквог страха.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана