Близанци ће вас распаметити, а овај знак је најгори у кревету

Б92
Близанци ће вас распаметити, а овај знак је најгори у кревету

Ако вас је икада занимало да сазнате који су то знаци зодијака добри љубавници, а који су ужасни, откривамо сада.

Можда звучи глупо, али нечији зодијачки знак зајста може открити доста о томе какав је ко у кревету. Као и свуда имамо оних одличних и мање добрих. Уколико вам је ово битно, проверите знак свог партнера прије него што ступите у озбиљну везу.

Знаци зодијака који се истичу у сексу су:

Близанци

Први су на табели када је секс у питању. Велики су заводници и у кревету вас сигурно неће разочарати. Они су заправо савршена су комбинација интелекта и креативности што их и чини таквим љубавницима. Воле дуге предигре, па често не знате да ли ће бити нечега или не, али када су иве ствари у питању они никад не остављају ствари не довршене.

Шкорпија

Ако тражите узбуђење које ће вас оставити без даха шкорпије се најбоље рјешење. Оне су ватрене у сваком смислу. За разлику од близанаца, шкорпије нису познате по креативности, али зато су веома издржљиве. Некада могу изгледати нападно обзиром да хоће све или ништа. Воле да преузму иницијативу и да доминирају. Секс играчке као што су бич и лисице су неизоставне у њиховом акцесоару.

Водолија

Секс са водолијом је увијек авантура. Немојте да вас изненади колекција сексуалних играчака обзиром да водолије то воле. За водолије одличан секс је пун експериментисања, тако да са њима никад нећете бити не задовољни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана