Ако вам Лав дозволи да будете у центру пажње, свиђате му се. А остали?

Ако вам Лав дозволи да будете у центру пажње, свиђате му се. А остали? 18.01.2018 00:46 | Глас Српске

Док су неки хороскопски знакови, попут Овна, Шкорпије, Риба и Рака, отворенији у показивању симпатија, наклоност Јарца, Близанца и Дјевице ћете теже "прочитати".

Ован не скрива своје намјере

Припадници овог знака познати су по свом директном приступу, па ако сте заинтересовани за једног Овна, велике су шансе да одмах схватите да ли му се свиђате или не. Осим ријечима Овнови ће своју наклоност изразити и дјелима. Ипак, уколико се Ован понаша у вашем друштву као да му идете на живце, вјерујте да то и јесте тако, па се за своје добро на вријеме дистанцирајте.

Бик угађа

Припадници овог знака су традиционални и конвенционални типови који воле да се у љубави барем када је почетак везе у питању одвија све полако, сигурно и предвидиво. Уколико се распитују која вам је омиљена боја, парфем, јело или филм, то су сигурни знаци да жели да вас боље упозна.

Близанци се откривају повјеравањем

Припадници овог знака су по природи хиперкативни и велики заводници који освајају без реда и намјере. Ипак, постоје знакови по којима можете препознати да ли им се заиста свиђате или сте само пролазна жртва. Уколико примјетите да воле са вама да причају о озбиљним животним темама или вам се повјеравају, то је сигуран знак да му се свиђате.

Рак постаје њежан

Припадници овог знака су породично оријентисани, а први знак њихове симпатије према вама јесте пажљиво понашање. Њежни гестови, додири и лепе ријечи нису случајност, већ њихов начин да покажу интересовање. Осим тога, Ракови се према својој симпатији понашају заштитнички, а дефинитивни знак да жели озбиљну везу са вама јесте упознавање са породицом.

Лав ће вам препустити да будете у центру пажње

Лавови воле драму и велике љубавне снове. У почетку везе ће вас наградити тиме што ће вам препустити да ви будете у центру пажње. Не скривају наклоност, а повременим хладним понашањем само желе да провјере ваше намјере.

Дјевица полако спушта "гард"

Логични и практични, припадници овог знака никад не објављују јавно своју симпатију, већ симпатију према некоме држе у тајности. Тек када види да је друга страна загрејана, Дјевица се опушта и сама даје до знања да је заљубљена. Уколико вас укључују у своје планове и често говоре "ми", то су сигурни знаци да су спремни за озбиљну везу.

Ваге не чине први корак

Припадницима овог знака треба мало више времена да открију ко им се свиђа. Ваге воле да их заводите, али уколико јој се не допадате, то ће вам јасно ставити до знања. Ваге су веома друштвене, а чињеницу да им се неко свиђа оне ће подијелити са најбољим пријатељима.

Шкорпија не скрива заинтересованост

Заводнички поглед преко пуне просторије, двосмислене реченице са сексуалним призвуком, изазивање и сличне игрице очигледни су знакови заинтересованости Шкорпије. Ипак, веће симпатије и жељу за озбиљнијим односом Шкорпије ће показати тек након што је спремна да се жртвује за вас.

Стрелац вас упознаје са друштвом

Њихова отворена и комуникативна природа их тјера да своју симпатију тестирају у друштву. Слободно вријеме им је врло важно, па уколико им заиста значите, то ћете видјети по томе што остављају вријеме за вас у свом претрпаном распореду.

Јарац глуми хладноћу због одбрамбеног става

Припадници овог знака јесу од оних које је врло тешко прочитати, првенствено јер играју на сигурно и нису претјерано заљубљиве природе. Због тога ће један дан бити топли и емотивни, а већ други дан у којем им нисте поклонили довољно пажње ће се правити да су недостижни. Немојте поклекнути, јер Јарац не би ни трошио своје вријеме на вас ако му се не допадате.

Водолије своју наклоност откривају оригиналним поступцима

Водолије бјеже од уобичајеног, па ће их свакако прије импресионирати неки оригинални излазак умјесто романтичне вечере удвоје. Будући да су тако непредвидиви тешко је одгонетнути колико су заправо заинтересовани или сте им само пролазна авантура. Ипак, сигурни знаци да се допадате једној Водолији јесу тренуци када почне да размишља о заједничком дому и породици.

Рибе су романтичне

Припаднике овог знака је врло лако прочитати јер су обожаватељи слатких порука, романтичних разговора и дугих шетњи кроз које се упознају са симпатијом. Ако сами не направите први корак, они ће га сигурно подстакнути. Рибе не скривају своје осјећање, а ако им се допадате, то ће вам сигурно и ставити до знања.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица