Нови HTC One напокон испред камере

Агенције
Нови HTC One напокон испред камере

Видео снимци у вези са новом генерацијом модела HTC One нестајали су истом брзином којом су се појављивали на интернету, али сада напокон имамо незваничне фотографије које приказују модел HTC М8.

HTC М8, уређај који би под још непознатим именом требало да наследи модел HTC One на фотографијама се нашао раме уз раме са моделом HTC One Max а на сликама је видљива и дуал камера о којој се већ неко вријеме спекулише.

Фотографије су постављене на кинеску друштвену мрежу Wiebo, а сасвим сигурно можемо да очекујемо још детаља у вези са овим уређајем како се датум његовог представљања буде ближио – 25. март.

Као један од највећих проблема за HTC, када је нова мобилна перјаница у питању, могло би да буде име уређаја које ће замjенити кодни назив М8.

Ако је вjеровати информацији коју је на Twitterу објавио познати дојављивач #evelaks, нови HTC One могао би да се зове The All New HTC One.

Са друге стране, многи аналитичари сматрају да би знатно бољи потез HTC-а био да остави старо име које је већ постало препознатљив бренд и дода годину – HTC One 2014.

Још једна од необичних ствари у вези са овим моделом свакако јесте појављивање копије у Кини, што је помало необично пошто званичан уређај још није угледао свијетло дана.

Компанија Googphone недавно је званично почела са продајом свог клона још необјављеног модела HTC М8 по цијени од 229.99 долара.

У питању је дугоочекивани насљедник модела HTC One чије званично представљање нам тек предстоји. Нажалост, Googphoneова копија није баш најбоља с обзиром да задња страна не посједује стил на који смо навикли код модела HTC One и посједује само једну камеру, умјесто двије колико ће имати HTC М8.

 

Са друге стране, спецификације су пристојне тако да за 229.99 долара купци добијају 1080 5-инчни екран, 1GB RAM-а, камеру од 13 мегапиксела и octa core MediaTek процесор.

Googphone М8 посjедује и microSD слот који можда нећемо имати прилку да видимо код модела HTC М8, тако да је то његова приједност над оригиналом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана