Nokia Lumiа 630 Dual SIM – традиција квалитета у новом руху

m:tel
Nokia Lumiа 630 Dual SIM – традиција квалитета у новом руху

Компаније m:tel и Nokia представљају вам модел Lumiа 630, као први Нокијин смартфон, али и уопште први уређај са Windows Phone платформом, који може користити двије SIM картице. Lumiа 630 је такође и први телефон са Windows Phone 8.1 оперативним системом.

Њене карактеристике су бројне, од живахних боја кућишта, преко прошириве меморије и измјењиве батерије, па све до двије SIM картице, али и приступачне цијене, а све набројено ће се вјероватно највише свидјети млађој популацији. Величина Lumiје 630, такође, вам неће представљати проблем, што се посебно односи на баратање једном руком или држање телефона у џепу фармерки.

Lumiју 630 красе и беспрекорне перформансе, модеран дизајн, има одличну камеру, док је квалитет звука нешто у чему јој је тешко наћи озбиљног конкурента, што је свакако додатни разлог зашто се овај телефон налази у понуди компаније m:tel.

Када је у питању кућиште, односно стражњи поклопац, на први поглед ћете можда помислити како је ријеч о некој заштитној маски, али то је заправо саставни дио уређаја који скрива батерију и слотове за двије мицро SIM картице и microSD меморијску картицу. Захваљујући мат позадини, овај смартфон вам неће клизити из руке, већ ће сасвим лијепо лежати у руци. Генерално, Lumiа 630 оставља одличан утисак и у сваком случају нешто је другачије од већине данашњих уређаја, јер комбинује савремена рјешења са традиционалним, надалеко познатим квалитетом Нокије.

Lumiа 630 има велики екран од 4.5 инча, на којем се налазе и виртуелне типке, а штити га Gorilla Glass треће генерације. Почетни екран са покретним плочицама Windowsа 8.1 ће вас можда подсјетити на Андроид widgete, али ове плочице ће "оживјети" уколико се нешто догађа у апликацији коју представљају. Плочице могу бити мале, средње и велике, а како бисте све имали под контролом са почетног екрана, оне се могу смјестити у чак шест колона.

Ту је, наравно, и Microsoft Office који вам омогућује креирање, преглед и размјену Excel табела, Word докумената и Powerpoint презентација са пријатељима и колегама, а једноставно се повезује и са SkyDrive налогом.

Dual SIM опција је одлично ријешена, па је веома лако одабрати помоћу које SIM картице желите некога назвати или послати поруку. SIM картицама можете додијелити и имена за лакше распознавање, а опција Smart DUAL SIM преусмјериће позив са једног SIM-а на други током разговора.

Уколико Nokia Lumiа 630 испуњава све ваше услове, препоручујемо да будете брзи, те обезбиједите свој примјерак у некој од m:tel пословница, с обзиром да је у продаји ограничен број ових модела због изузетно велике потражње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана