Facebook има нову опцију којом можете да „утишате“ пријатеље

Facebook има нову опцију којом можете да „утишате“ пријатеље 17.12.2017 23:13 | Агенције

Facebook је увео нову опцију „Snooze“ којом ћете моћи привремено да „утишате“ своје пријатеље, које неко вријеме не желите да пратите а не желите ни да их трајно обришете.

Посњедица великог броја пријатеља на Facebookу је превелики број информација које од њих стижу, како оних које су вама битне, тако и оних, које су много чешће, а које вам апсолутно ништа не значе.


Сви које нервирају Facebook пријатељи који воле да пишу такве постове од сада ће моћи да их „утишају“ помоћу опције „Snooze“.

Када објаве са одређених профила или страница постану нешто што више не желите да гледате, односно да читате, особу, групу или одређену страницу ћете моћи да утишате на период од 30 дана.

Довољно је само да кликнете на падајући мени одређеног поста (три тачке) и одаберете опцију „Snooze“. Ваши пријатељи неће бити обавијештени да сте из „утишали“.

Како се блокада приближи крају бићете обавијештени о томе, како бисте на вријеме стигли да реагујете и по потреби је продужите. Блокада може, у сваком тренутку, да се прекине и раније.



© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица