Ето оптужен за трговину робљем

Агенције
Ето оптужен за трговину робљем

Јаунде - Невјероватна тужба поднесена је против камерунског фудбалера Самјуела Етоа, кога његова бивша дјевојка оптужује да је трговао робљем, да је радио као подводач, те да је порнографски садржај објављивао на интернету.

Није се на лијеп начин Камерунац растао од бивше дјевојке Хелен Натали Коа. Њих двоје мјесецима воде јавни рат, а бивша дјевојка Камерунца сада је на његов рачун изнијела низ тешких оптужби.

Међусобне оптужбе резултирале су у званично поднесеној тужби на рачун Самјуела Етоа у којој Хелен тврди да је Ето крив за "трафикинг", подвођење, пријетње, уцјене, клевете, објављивање експлицитног садржаја на интернету.

У центру пажње је Хеленина оптужба у вези с низом њених обнажених фотографија, које је, како каже, управо Ето објавио на Facebookу.

Ето је одбацио овакве оптужбе, упутивши контратужбу против бивше љубави с тврдњом да је злоупотријебила велике суме новца, око пола милиона долара, које је Ето обезбјеђивао како би основала и водила хуманитарну организацију.

Међусобне оптужбе су званично упућене Суду у граду Јаунде, у наредном периоду ће камерунски правни систем одлучивати о цијелом случају.

До тада, овакве вијести само могу додатно да уруше углед искусног нападача, који је и током протекле сезоне у Челсију прозиван да је лажирао годиште, а прије двије године је био на тапету због сумњи да је утајио порез док је носио дрес Барселоне.

Камерунац је 2012. играо у Анжију из Махачкале када је објављено да четири године није пријављивао ни уплаћивао порез у Шпанији и да је државу закинуо за три и по милиона евра и пријетила му је чак и затворска казна од годину и по.

Самјуел Ето је у браку са дугогодишњом дјевојком Џорџет, има четворо дјеце и тренутно је без клуба. Прошле сезоне је носио дрес Челсија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана