Зворник: Звијезда није пала

Драго Гајић
Зворник: Звијезда није пала

Зворник - Фудбалери Дрине нису успјели да савладају Звијезду из Градачца и у мечу 12. кола на свом терену играли су неријешено 1:1.

Домаћи су имали више од игре и створили више изгледних шанси, али су гости први повели. У 30. минуту Урош Стојанов је био асистент, а Секуба Дијата је довео Звијезду до предности. Само четири минута касније шутирао је фудбалер Дрине Един Рустемовић са неких 18 метара, голман гостију Селмир Бркић одбио је лопту на коју је натрчао Дамир Мемовић и послао је у мрежу за 1:1.

У 50. минуту домаћи су могли доћи до предности, али је лопта послије шута Милоша Филиповића са лијеве стране погодила пречку гола Бркића. Десет минута касније послије праве офанзиве Зворничана Мемовић је такође погодио пречку.

- Била је ово добра утакмица са доста прилика на обје стране. Немам шта да замјерим мојим играчима, јер су се сјајно борили током читаве утакмице. Екипа Звијезде се показала као веома квалитетна, па ме чуди да су на зачељу табеле. Овога пута ни срећа нам није била наклоњена, јер смо два пута погодили пречку гола Бркића. Окрећемо се наредним утакмицама гдје ћемо покушати да освојимо још неки бод до краја јесењег дијела првенства - нагласио је шеф стручног штаба Дрине Драган Мићић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана