Zvorničani na Mostarce kao zapete puške

D. G.
Zvorničani na Mostarce kao zapete puške

Zvornik - Na proljećnoj premijeri Drina će sutra od 14.30 časova ugostiti aktuelnog šampiona Zrinjski, a prema tvrdnjama kormilara Zvorničana Dragana Mićića, u startnoj postavi biće čak šest novajlija.

- Ove zime smo sasvim renovirali tim. Umjesto devet igrača koji su napustili Zvornik, stiglo je sedam novih, ali veoma kvalitetnih i iskusnih fudbalera. Sigurno će njih šestorica dobiti priliku da istrče na teren u utakmici sa Mostarcima - rekao je Mićić.

Jedan od novajlija, od kojeg se očekuje da trese protivničke mreže, jeste Momčilo Mrkaić, koji je u Zvornik stigao iz BSK-a iz Borče.

- Jedva čekamo susret sa ekipom Veleža, koji je za naš tim biti ili ne biti. Smatram da smo dobro radili u pripremnom periodu, što pokazuje i broj datih golova. Međutim, sve te golove dao bih za jedan ili dva u mreži golmana Veleža. Svi mi koji smo stigli zimus u redove Drine obećavamo da ćemo dati sve od sebe da opravdamo poverenje ljudi iz uprave, koji su nas doveli - rekao je Mrkaić.

I novi kapiten Aleksandar Kikić vjeruje da će Drina startovati pobjedom u prvom kolu.

- Od utakmice sa Veležom zavisi nam dalji tok prvenstva. Nema nam druge već da zapnemo iz sve snage i zabilježimo pobjedu. Mislim da imamo kvaliteta, a volje pogotovo, da obradujemo navijače i sportsku javnost u Zvorniku, pa zato pozivam naše "vukove" da nas podrže u ovom susretu - istakao je Kikić.

U upravi Drine očekuju da će tribine stadiona u subotu biti pune, jer je najavljen dolazak velikog broja ljubitelja fudbala iz regije Birač i Podrinje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana