Зворничани на Мостарце као запете пушке

Д. Г.
Зворничани на Мостарце као запете пушке

Зворник - На прољећној премијери Дрина ће сутра од 14.30 часова угостити актуелног шампиона Зрињски, а према тврдњама кормилара Зворничана Драгана Мићића, у стартној постави биће чак шест новајлија.

- Ове зиме смо сасвим реновирали тим. Умјесто девет играча који су напустили Зворник, стигло је седам нових, али веома квалитетних и искусних фудбалера. Сигурно ће њих шесторица добити прилику да истрче на терен у утакмици са Мостарцима - рекао је Мићић.

Један од новајлија, од којег се очекује да тресе противничке мреже, јесте Момчило Мркаић, који је у Зворник стигао из БСК-а из Борче.

- Једва чекамо сусрет са екипом Вележа, који је за наш тим бити или не бити. Сматрам да смо добро радили у припремном периоду, што показује и број датих голова. Међутим, све те голове дао бих за један или два у мрежи голмана Вележа. Сви ми који смо стигли зимус у редове Дрине обећавамо да ћемо дати све од себе да оправдамо поверење људи из управе, који су нас довели - рекао је Мркаић.

И нови капитен Александар Кикић вјерује да ће Дрина стартовати побједом у првом колу.

- Од утакмице са Вележом зависи нам даљи ток првенства. Нема нам друге већ да запнемо из све снаге и забиљежимо побједу. Мислим да имамо квалитета, а воље поготово, да обрадујемо навијаче и спортску јавност у Зворнику, па зато позивам наше "вукове" да нас подрже у овом сусрету - истакао је Кикић.

У управи Дрине очекују да ће трибине стадиона у суботу бити пуне, јер је најављен долазак великог броја љубитеља фудбала из регије Бирач и Подриње.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана