Радост Радника послије шест кола

Игор Станишић
Радост Радника послије шест кола

Бијељина - Фудбалери Радника су послије шест сушних првенствених кола коначно уписали побједу. Бијељинци су у седмом колу Премијер лиге БиХ савладали тузланску Слободу са 2:0.

Са новим шефом стручног штаба Славком Петровићем Семберци су успјели да славе у комшијском дербију и побјегну са зачеља табеле, али и најаве много боље игре у наставку сезоне.

У првом полувремену ни на једној страни ништа се није значајније десило. У 50. минуту домаћи су дошли до предности. Станко Остојић је извео слободан, а највиши у скоку био је Ђоко Миловић и погодио мрежу неспретно истрчалог голмана Тузлака Ирфана Фејзића. У 80. минуту, на асистенцију Елдина Машића повратник у редове Радника Марко Обрадовић је с лоптом претрчао неких двадесетак метара, а онда топовски погодио по средини гола за коначних 2:0.

- Коначно смо успјели да обрадујемо нашу вјерну публику. У једној тешкој утакмици по наш клуб успјели смо да савладамо Слободу са 2:0 и тиме прекинемо низ од шест утакмица без побједе. Вјерујем да ћемо и у наставку шампионата играти боље и да је ова побједа најава бољих дана - нагласио је првотимац Радника и стријелац другог гола Марко Обрадовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана