Раднички, Каракај: На Ђурићевом списку девет нових имена

Д. Г.
Раднички, Каракај: На Ђурићевом списку девет нових имена

Зворник - Љетњи прелазни рок био је веома успјешан за екипу Радничког из Каракаја. Трећепласирани тим Друге лиге Републике Српске, група исток из прошле сезоне, је задржао скоро комплетан играчки кадар, а клубу је приступило девет нових играча.

- Раднички су напустили само Мирко Јурошевић, који је прешао у ОФК Трновицу и Марко Лазаревић који је приступио Јединству из Роћевића, док су се у Каракај вратили Горан Миловановић (Подриње), Мићо Катић (Јардан) и Миладин Перић (Братство). Новајлије у предстојећем првенству, биће млади шпиц Горан Јовановић и перспективни голман Саво Стевановић, који су дошли из комшијског Јардана, као и четворица дојучерашњих јуниора Дрине из Зворника, Мустафа Табаловић, Мирсад Мехидић, Јасмин и Енес Сачевић - истакао је секретар Радничког Рајо Окиљ.

Тренер Видоје Ђурић на располагању има 27 играча, и имаће скоро на свим позиција по два квалитетна играча, те му неће бити нимало лако одабрати стартних 11.

- Атмосфера у клубу је одлична, сви раде озбиљно и дисциплиновано, како би у веома јакој конкуренцији изборили мјесто у првој постави. Одиграли смо пет контролних утакмица. Изгубили смо у Калесији од домаће Босне са 1:2, са јуниорима Дрине у Каракају играли неријешено 3:3 и побиједили на свом терену Подриње из Тршића са 3:2. На Меморијалном турниру "Чика Аћо" у Малом Зворнику смо у полуфиналу изгубили од екипе Слоге из Бајине Баште 0:3, а у борби за треће мјесто савладали Љубовију са 1:0. У досадашњим утакмицама приказали смо квалитетну игру уз одређене недостатке, које ћемо исправити до премијерног сусрета у којем гостујемо Горици из Пучила - нагласио је Ђурић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана