Промоција дресова клубова из региона одржана испред ГБТ шопа

Душан Репија
Промоција дресова клубова из региона одржана испред ГБТ шопа

Бањалука - Промоција дресова клубова из Републике Српске, БиХ, али и Хрватске одржана је јуче први пут у Бањалуци испред продавнице компаније ГБТ чију одјећу и дресове носи више од 1.000 спортских клубова и организација у земљама региона, али и шире.

Ова компанија почела је да ради прије петнаестак година као мала породична фирма, али се из године у годину обим посла повећавао, па је у посљедње четири године доживјела прави бум. Дресове са ГБТ знаком носе три бивша европска првака Рукометни клуб Борац м:тел, те кошаркашки клубови Босна и Сплит, што је свакако доказ квалитета. У то се увјерио и капитен Игокее Вук Радивојевић.

- Заиста имам само речи хвале. Током каријере носио сам опрему многих светских познатих брендова, али могу да кажем да ГБТ ништа не заостаје по квалитету, дизајну и свему осталом - рекао је Радивојевић.

Посебно захвални дресови су се испоставили за рукометне клубове, па тако осим Борца у Премијер лиги БиХ ове дресове носе рукометаши Дервенте, Славије, Коњуха, Зрињског, а ускоро и Вогошће.

- Ово је трећа година да носимо ГБТ дресове, и стварно нисмо имали проблема са опремом. Драго ми је да носимо нашу домаћу марку - рекао је рукометаш Борца Срђан Мијатовић.

Шоп су свечано отворили градоначелник Бањалуке Игор Радојичић и помоћник министра за породицу омладину и спорт Драган Јаћимовић. Осим спортиста, од јуче и сви остали грађани Бањалуке, као и туристи могу да купе дресове и обиљежја омиљеног клуба, али и остале производе клупски немаркиране. Педесетак присутних спортиста и спортских радника имали су прилику да погледају асортиман.

- Одлучили смо да направимо кутке бањалучких спортских клубова и КК Игокеа како би навијачи по први пут у нашем граду могли да купе дресове клубова за које навијају, али и наших производа за које спортисти кажу да су квалитетни - рекао је власник компаније ГБТ Душко Скакић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана