RS

Prioritet - bezbjednost na utakmici između Borca i Krupe

Prioritet - bezbjednost na utakmici između Borca i Krupe 21.09.2017 14:08 | Srna

Banjaluka - Policijski službenici će u okviru svoje nadležnosti preduzeti sve što je neophodno da se predstojeća fudbalska utakmica između "Krupe" i "Borca", ali i sve druge utakmice odigraju u bezbjednom okruženju, rekao je načelnik Policijske uprave Banjaluka Željko Spasojević.

Spasojević je nakon sastanka sa prestavnicima fudbalskih klubova "Krupa" iz Krupe na Vrbasu i "Borca" iz Banjaluke, koji će se u okviru devetog kola Premijer lige BiH sastati u nedjelju, 24. septembra, u Krupi na Vrbasu, izrazio očekivanje da će i svi ostali učesnici u tome dati svoj doprinos.


On je naglasio da je prioritet policije bezbjednost svih učesnika, kako fudbalera tako i gledalaca.

Prema njegovim riječima, bezbjednost na stadionima je i odgovornost svih onih koji učestvuju u organizaciji sportskih manifestacija i preduslov za sve drugo što fudbalska igra jeste i trebalo bi da bude.

Spasojević je, odgovarajući na novinarsko pitanje, ocijenio da ovo "nije utakmica visokog rizika već da bi svi organi trebalo da preduzmu sve iz svoje nadležnosti".

Sportski direktor Fudbalskog kluba "Krupa" Miroslav Balaban zahvalio je Policijskoj upravi Banjaluka na dobroj saradnji i korektnom odnosu prema navijačima i rukovostvu kluba.

On je istakao da je ovo lokalni derbi i da se očekuje veliki broj navijača te ih pozvao da navijaju sportski i fer te da bolji pobijedi.

Sportski direktor Fudbalskog kluba "Borac" Dejan Lukendić je pozvao navijače da na ovu utakmicu dođu u što većem broju, da podrže ovaj lokalni derbu, te da svako navija za svoj klub u sportskoj i fer atmosferi.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica