Prijem za košarkašicu Draganu Stanković

Srna
Prijem za košarkašicu Draganu Stanković

Bijeljina - Košarkašica Dragana Stanković, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, rekla je danas u Bijeljini da se nada da će sportisti i u narednom periodu nastaviti da donose medalje u Bijeljinu i Republiku Srpsku.

"Privilegija je za svakog mladog sportistu, posebno za mene koja imam 21 godinu, da učestvuje na Olimpijskim igrama, druži se sa velikim sportistima i igra protiv njih. Riječ je o jednom velikom iskustvu", izjavila je Stankovićeva na današnjem prijemu koji je organizovao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.


Stankovićeva je zahvalila Mićiću na dobrodošlici, kao i svim građanima Bijeljine i Srpske koji su navijali za njen tim tokom Olimpijskim igara.

Mićić je istakao da je Stankovićeva pokazala da je Bijeljina grad mladih ljudi i sportista.

"Draganin uspjeh pokazuje da su se isplatila ulaganja Gradske uprave u sport posljednjih godina. Želimo joj još mnogo uspjeha sa reprezentacijom Srbije, kao i u privatnom životu", naveo je Mićić.

Stankovićeva je rođena 1995. godine u Ljuboviji. Košarkašku karijeru počela je u Bijeljini, nakon čega je igrala u Košarkaškom klubu "Sloboda" iz Novog Grada. Iz ovog kluba prešla je u mađarski "Šopron" sa kojim je prošle godine osvojila titulu prvaka Mađarske. Godine 2012. proglašena je za najbolju košarkašicu Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana