Пријем за кошаркашицу Драгану Станковић

Срна
Пријем за кошаркашицу Драгану Станковић

Бијељина - Кошаркашица Драгана Станковић, која је са репрезентацијом Србије освојила бронзану медаљу на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру, рекла је данас у Бијељини да се нада да ће спортисти и у наредном периоду наставити да доносе медаље у Бијељину и Републику Српску.

"Привилегија је за сваког младог спортисту, посебно за мене која имам 21 годину, да учествује на Олимпијским играма, дружи се са великим спортистима и игра против њих. Ријеч је о једном великом искуству", изјавила је Станковићева на данашњем пријему који је организовао градоначелник Бијељине Мићо Мићић.


Станковићева је захвалила Мићићу на добродошлици, као и свим грађанима Бијељине и Српске који су навијали за њен тим током Олимпијским игара.

Мићић је истакао да је Станковићева показала да је Бијељина град младих људи и спортиста.

"Драганин успјех показује да су се исплатила улагања Градске управе у спорт посљедњих година. Желимо јој још много успјеха са репрезентацијом Србије, као и у приватном животу", навео је Мићић.

Станковићева је рођена 1995. године у Љубовији. Кошаркашку каријеру почела је у Бијељини, након чега је играла у Кошаркашком клубу "Слобода" из Новог Града. Из овог клуба прешла је у мађарски "Шопрон" са којим је прошле године освојила титулу првака Мађарске. Године 2012. проглашена је за најбољу кошаркашицу Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана