Марјановић у Скендерији

Д. П.
Марјановић у Скендерији

Бањалука - Члан Кик-бокс клуба "Драженко Нинић" Денис Марјановић 13. марта имаће трећи наступ у оквиру FFC (Фајнал фајт чемпионшипа), а његов ривал у сарајевској "Скендерији" биће црногорски борац Бобан Крушић.

Меч ће бити одржан у дисциплини "К-1", категорија до 85 килограма, а предвиђено је да траје три рунде по три минута. У досадашња два наступа на FFC Марјановић је имао половичан успјех. У првом је у Задру поражен од Холанђанина Ибрахима ел Боунија, а потом је у Поречу савладао Тузлака Месуда Селимовића.

- Ово је први пут да се ревија под окриљем FFC организује у БиХ и прилику да се опробам нисам желио да пропустим. Крушић је добар борац, вишеструки је првак Црне Горе и вицешампион свијета, али вјерујем у себе - нагласио је Марјановић.

Бањалучанин се за овај меч припрема већ скоро два мјесеца.

- Уз моје тренере Драженка Нинића и Пеђу Станковића са мном је доста радио и Славиша Шобот, а завршница напорних тренинга предвиђена је да се одржи на Козари. Заједно са тренерима бићу смјештен у хотелу "Монумент", а тамо ће ми спаринг партнер бити српски кик-боксер Бојан Џепина који се, такође, припрема за предстојеће искушења - нагласио је Марјановић.

Већ крајем априла планирано је да се у Лакташима одржи велика кик-бокс ревија.

- Била би то прва манифестација коју на овом подручју организује организација КОК (King of kings), а ја бих требало да наступим у главној борби вечери. Међутим, о томе је још рано говорити, јер прво желим да добро одрадим меч у Сарајеву - додао је Марјановић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана